Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek egyesek szakítani?
Figyelt kérdés
Minden áron úgy akarjak érezni, hogy a másik legyen a hibás, miközben ők maguk szabotálják és ellehetetlenítik a kapcsolatot? Ennyire fontos egyeseknek hogy jónak érezhessék magukat?2021. dec. 26. 14:58
11/13 anonim válasza:
#10 Mennyi ideig nem kommunikáltatok? Hetek, hónapok?
12/13 anonim válasza:
A 10-es vagyok!
Igazából úgy történt, hogy régóta nem is nagyon lehetett vele beszélni. Egyik nap kidobtam. Akkor nem kerestük egymást. Talán csak beképzeltem, de mintha éreztem volna rajta, hogy nem vette véglegesnek. Másik nap megírtam neki a fentieket. Akkor írta, hogy látta, ez nem végleges és megbeszéljük a dolgokat.
13/13 anonim válasza:
Ez sokszor amiatt van, hogy más intenzitással élnek a felek. Van olyan, hogy már tudod, hogy nem fogtok tudni összehangolódni, de minden rendben van ezen kívül. Ebben a dologban nem engedsz, azaz nem veszed fel a ritmusát. Nem is beszélsz róla. Ha nem bírja, akkor majd jelez. Nálam ha van szakítás, szinte mindig ilyen miatt van. Nem megyek bele olyan kapcsolatba, ahol nem szeretem a másikat, de ez szakítási ok. Ha elfogadja ezt a különbséget akkor visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!