Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes emiatt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes emiatt szakítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 10 éve együtt vagyok az első barátnőmmel, viszont gyakran felmerül bennem a szakítás gondolata. Alapjaiban véve jól elvagyunk, viszont engem egy kicsit frusztrál, hogy "benneragadtam" az első kapcsolatomban. Neki én már persze a sokadik férfi vagyok az életében és persze esze ágában sincs velem szakítani, sőt, ha esetleg felhozom ezt a témát akkor eléggé ideges lesz, nem hallgat végig. A kérdésem, hogy érdemes-e emiatt a frusztráció miatt - akár "kegyetlenül" is - szakítanom, ha a többi dolog amúgy nagyjából stimmel, azaz "kényelmes" vele együtt lenni.

2021. nov. 26. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Sajnálom a barátnődet.
2021. nov. 26. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kényelemből ne maradj vele, főleg ha még érdekelne is az újdonság. Első kapcsolatban maradni - én nem tenném.
2021. nov. 26. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem érdemes. Ha jól vagytok, ne tedd!
2021. nov. 26. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Még annyit tudok hozzátenni a fentiekhez, hogy kicsit "tipikus" a mi helyzetünk. Kicsit olyan "Kényelmi" és "Kiéltebb" ember találkozása.

Amikor össejöttünk én még fiatal srác voltam, ő csak pár évvel idősebb nő, viszont ahogy aztán lassan kiderült sokkal tapasztaltabb mint én. Alkalmi kapcsolatok, jóval idősebb férfiak, stb.. stb...

Azért a mi kapcsolatunk sem indult unalasan, épp ellenkezőleg, sőt, most sem mondanám unalmasnak, szóval ne egy szexmentes az év 365 napjában otthon ülő párt képzeljetek el.

Ami probléma, hogy én az évek alatt végülis meggazdagodtam, lediplomáztam, külföldre költöztem, ő viszont maradt aki volt, lényegében a fiatalkori emlékeiből táplálkozik.

2021. nov. 26. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
És még le is nézed... szerintem szakíts.
2021. nov. 26. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen.

Kulonben elmegy melletted az élet.

Nem sajátíthat ki egy ember egy masikat.

2021. nov. 26. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!