Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szex miatt érdemes szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatt érdemes szakítani?

Figyelt kérdés

Nagyon részletekbe nem fogok menni, párom nagyon rövid ideig bírja és abszolút nem kielégítő számomra a szex. Beszéltünk erről, azt mondja, ha magának csinálja, 15 percig is bírja, szex előtt mindig szokott könnyíteni magán és így sem bírja tovább.

Arra is gondoltam, lehet valami problémája van vagy én nem tudom, de ez így nem oké. Már régóta a szakításon gondolkodom.

2021. máj. 4. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A baj ott van, ha máshogy se akar kielégíteni (kézzel, szájjal, stb.) Az önkontroll tanulható, a problémákat pedig amennyire lehet, beszéljétek meg. Ha netán önző módon semmiben sem hajlandó változtatni, akkor lehet nem marad más, mint a szakítás.
2021. máj. 4. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Magamnak bármeddig csinálom, mert azt én irányítom. Tanuljon szexuális technikákat, sokat dobna rajta (pl. intim masszázs). Szakítani ezért rövid távon nem kéne, hosszú távon, ha nem javul, igen.
2021. máj. 4. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbál rajta változtatni valahogy? Nem úgy értem hogy sajnálkozik vagy hogy erősen arra gondol jó lenne máshogy, hanem hogy tényleg tesz-e érte valamit. Sok lehetőség van, olvasni erről, technikákat gyakorolni, léteznek erre olyan fajta segédeszközök amik segítenek (krémek), stb.
2021. máj. 4. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Szex miatt érdemes szakítani?"

Mivel olyan dolog, ami általában jelentős szerepe van a saját és párkapcsolatod egészségében, és máshonnan nem igazán szerencsés pótolni, ezért a válasz: igen.

2021. máj. 4. 14:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: igen. Hosszabban: talan meg lehet probalni egyes keszitmenyekkel meghosszabbitani a dolgot, de ha miutan ö elment, nem törekszik arra, hogy neked jo legyen, akkor en maradnek a rövidebb valasznal.
2021. máj. 4. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszéltetek róla és megoldást sem akar rá, akkor igen.
2021. máj. 4. 14:19
 7/8 weyland_yutani válasza:
86%
Mindenképp átbeszélném és próbálnék rá megoldást találni. Ez egy olyan dolog ami fejleszthető, szóval ha minden más klappol csak ez nem, akkor adnék még esélyt a dolognak.
2021. máj. 4. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
igen,a jó szex fontos.
2021. máj. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!