Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a hétvégi bulik miatt, szakítanom a barátommal?
Nekem kicsit későn jött a bulizós korszakom mert sokáig nem volt "kompatibilis" a külsőm az ilyen bulikba. Viszont most van barátom lassan 5 hónapja és azt érzem meggátol abban hogy jól érezzem magam péntek vagy szombat éjszakánként. Meg se érdemlem szegényt mert már megcsaltam kétszer ráadásul mindig hazudok neki hogy hova tűnök péntek esténként. Vele nincs kedvem menni ,mert akkor nem csinálhatok azt amit akarok,barátnőimmel sokkal felszabadultabb bulizni.
Tudom most sokan elítélnek emiatt,de azt érzem hogy ki kell élnem magam mert sok-sok időn keresztül egy fiú se nézett rám.
A barátom viszont szeret,minden lépéséről beszámol és ódákat zeng másoknak hogy neki milyen rendes barátnője van,aki nem egy elhasznált ri.banc. Kicsit bűntudatom is van miatta hogy átverem,viszont félek később megbánnám hogy pár jó buliért feláldozom a kapcsolatunkat.
18/L
Mondd el ezt neki...úgy kib*sz, mint macskát szarni.
Hülye r*banc...
Ha ez egyáltalán felmerül benned akkor igen, ha szeretnéd igazán ez eszedbe sem jutna. ne okozz neki több fájdalmat nem érdemli meg. Késöbb is fogsz találni rendes pasit nyugi majd ha már Te is arra vágysz és kiszórakoztad magad.
Ja persze leribancoznia legkönyebb.. és ti fiuk amikor ugyanezt csináljátok ti mik vagytok??? Menő csávók????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!