Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes a hétvégi bulik miatt, szakítanom a barátommal?
Nekem kicsit későn jött a bulizós korszakom mert sokáig nem volt "kompatibilis" a külsőm az ilyen bulikba. Viszont most van barátom lassan 5 hónapja és azt érzem meggátol abban hogy jól érezzem magam péntek vagy szombat éjszakánként. Meg se érdemlem szegényt mert már megcsaltam kétszer ráadásul mindig hazudok neki hogy hova tűnök péntek esténként. Vele nincs kedvem menni ,mert akkor nem csinálhatok azt amit akarok,barátnőimmel sokkal felszabadultabb bulizni.
Tudom most sokan elítélnek emiatt,de azt érzem hogy ki kell élnem magam mert sok-sok időn keresztül egy fiú se nézett rám.
A barátom viszont szeret,minden lépéséről beszámol és ódákat zeng másoknak hogy neki milyen rendes barátnője van,aki nem egy elhasznált ri.banc. Kicsit bűntudatom is van miatta hogy átverem,viszont félek később megbánnám hogy pár jó buliért feláldozom a kapcsolatunkat.
18/L
azért haragszik rád mindenki mert megcsaltad. a pasidnak se a bulival lenne baja, hanem azzal hogy megcsaltad és hazudtál neki. a buli neked azt jelenti, hogy ott új fiúkkal smárolsz meg kavarsz? ha igen akkor nagyon gyorsan végezzétek be a kapcsolatot mert ez így nem fair. ha csak táncolni akarsz és őrjöngeni a zenére a barátnőiddel, akkor rendben. mondjuk személy szerint ki nem állhatom azokat a lányokat, akik úgy mennek el buliba hogy nem pasizni mennek. mert mégis minek? szerintem semmi értelme nincs hogy a barátnőivel táncoljon valaki, a diszkó az ismerkedés helye
szóval vagy hagyod a bulizást, úgyis huszonévesen jönnek a legjobb bulik, vagy úgy bulizol, hogy minden fiút elküldesz, aminek szvsz égvilágon semmi értelme nincs, vagy otthagyod a pasid ha neked minden hétvégére más pasi kell. ha megcsalod.. látod fentebb, mit a férfiak véleménye rólad
Sztem szakíts vele, ne játssz az érzéseivel :) te pedig fiatal vagy, használd ki :) én nem ítéllek el, jobb ha most éled ki magad, mint 30 évesen :) ha egymásnak vagytok teremtve, lehet h újra egymásra találtok, ha meg nem akk úgyse működne örökké :)
egyébként nekem is most jött a bulizós korszakom, ugyanebből az okból mint neked :D csak én pasi nélkül vagyok eleve, szóval nem kell ilyeneken agyalnom :)
egy szintén 18/L :)
jó is ez a bulizgatás, olyan fura de jó :D
am én pl lány haverokra rámászó csávókra is mérgesen szoktam nézni ilyen bulikon :D
vhogy féltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!