Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiként hogyan kell stílusos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogyan kell stílusosan szakítani?

Figyelt kérdés

Együtt élek egy hárpiával aki már az agyamra megy. Közös az albérlet, bár az ő nevén fut, de a költségek javát én álom. Mondjuk ez most lényegtelen.

Az a baj, hogy állandóan féltékenykedik, pedig semmi oka sincs rá. Öt éve vagyunk együtt. Eleinte jól kijöttünk, de az utóbbi időben sok vitánk volt. Én szeretnék esküvőt, meg családot de ő hallani sem akar róla. Az a legidegesítőbb, hogy állandóan gyanúsítgat, kérdőre von, hogy hol voltam, pedig alaptalanok a vádjai. Néha, kimegyek sétálni, vagy kocsikázni, csak hogy egy kis nyugtom legyen.

Arra gondoltam, hogy elég, elhagyom. De stílusosan szeretném! Csaljam meg?

2021. dec. 3. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogod és közlöd hogy ennek nincs jövője, mert nem egy irányba tervezitek a jövőt. Ennyi.
2021. dec. 3. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Hárpiának tartod, inkább kocsikázol, hogy ne legyél otthon, de esküvőt meg gyereket akarsz tőle? Ennek mi értelme van? Troll-time van?
2021. dec. 3. 22:02
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
81%
Julcsi, húzzàl a pitsàba!!!!
2021. dec. 3. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Ne csald meg, csak mond azt. Mondd neki, hogy most úgy érzed másra vágysz és egy kicsit vissza kéne venni a közös életeteket, addig nincs szex és te szabadon ismerkedhetsz.

Ezután szerintem hamar vége lesz.

2021. dec. 3. 22:16
 5/9 tgt ***** válasza:
97%
Nem értem, mit jelent "stílusosan elválni". Meg akarod leckézetni? Nevetségessé akarod tenni? Elégtételt akarsz venni a rossz éveidért? Alázni akarod? Büntetni? Miért nem lehet normálisan, együtt érzően, korrekten, minél kevesebb fájdalommal szakítani? Valamikor szeretted őt, nem?
2021. dec. 3. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Stílusosan úgy szakíthatnál, ha a fejedre öntenél egy vödör disznószart és boldogcsirketáncot járva ugrálnál a barátnőd körül. Ez biztos beválik, te rosszindulatú bűzgoblin.

Az meg sem fordul a csökött agyadban, hogy egyszerűen szakíts vele, ugye?

Hömpölyögnek a kamukérdések ma (is).

2021. dec. 3. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Mi ebben a hihetetlen?

Mikor össze jöttünk, még szerettem, tiszteltem. Abban a hiszemben voltam, hogy feleségül veszem, meg lesznek gyerekeink. Mára kiderült, hogy egy hálátlan idióta hárpia. Szerencse, hogy nincs gyerek. Közeleg az év vége, a munkahelyen a főnök is csesztet, hogy kellene túlórázni, hogy időben teljesüljön a szállítás. Amikor hulla fáradtan haza megyek , otthon meg azt kapom, hogy hol a fenébe voltál ilyen sokáig?!

Nyilván azért hitetlenkedsz, mert még életedben nem volt nőd komoly kapcsolatra...

2021. dec. 4. 08:52
 8/9 A kérdező kommentje:

#6 Inkább borítsd te mindezt magadra, ha csak ennyi eszed van!

A többieknek köszönöm a választ.

2021. dec. 4. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Stílusosan megcsalni?

Pakolj össze mire hazajön, ülj le, mond el és csukd be magad után az ajtót.

2021. dec. 4. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!