Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még meg lehet menteni?
Fél éves kapcsolat, huszonévesek vagyunk. Az első hónapok csodálatosak, párom igen nagy intenzitással vetette bele magát az egymás életébe való bevonásba, én ebben picit lassabban haladtam. Idő közben kijöttek különbségek is, pl. szerinte egy kapcsolatba nem igazán fér bele a veszekedés, és kicsit nyomásként érzékeltük az eltérő véleményeket, + szerinte ha felmerül, hogy egy kis ideig is nem boldog, akkor kevés értelme van a dolognak. Kb. Havi egy nagyobb veszekedésünk volt, ahol volt hogy belőlem, volt hogy belőle kibukott, hogy lehet, túl különbözőek vagyunk, alapból mindketten félünk attól, hogy ne rontsuk el, mert mindkettőnknek megvannak a korábbi sérelmek.abban egyetértünk,hogy stabil kapcsolatot szeretnénk, és kötődünk is a másikhoz, azonban nem tudom, megérné e azt mondanom egy tegnapi, kb. Véglegesnek szánt dolog után, hogy próbáljuk meg még egyszer, alaposan átbeszélve mindent.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!