Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti tényleg több hónap után kezditek magatokat rosszul érezni/vagytok szomorúak egy szakítás után?
Mennyire mondható normálisnak, ha egy pasi a szakítást követő pár héten belül kb kivirul?
Ebből az állapotból esetleg tényleg "visszaesnek" és szomorúak lesznek vagy marad ez a kivirult állapot?
(nyilván ez egyénenként és kapcsolatonként eltérő, engem az érdekel, hogy veletek hogy volt)
Az igazat megvallva nem szoktam visszaesni. Ameddig látom értelmét addig kitartok valaki mellett, de ha nem működik lépek. Ha engem raknak ki akkor azt is ennyivel nyugtázom kb.: ez ennyi volt. Férfiként elég erősnek kell legyél, hogy ne igyál, ne drogozz egy szakítás után. Akármennyire sajnálod, hogy vége lett az élet megy tovább. Szakítás után azt kell mondani emelt fővel: "akkor kezdődjön valami új".
32/F
Én nagyon megzuhanok az elején és ahogy telik az idő úgy leszek egyre jobban persze nálam ez lassan megy azaz kb fél év múlva leszek egy picit jobban.
Ezt olyanra írom amikor tényleg szerettem és ebből a fajtából nem volt túl sok viszont hosszúak voltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!