Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjak megmaradni a lakásban a szakítás után?
A lakás az enyém, viszont segített a felújításban. Azaz nagyon sok dolog azért olyan amilyen mert ő gondolta ki. Ha csak a falra nézek is ő jut az eszembe, mert a festék színét is együtt választottuk ki, vagy a fürdőbe a csempét.
Nagyon nehéz, így a lakásban élnem, pláne egyedül.
4 és félév után azt mondta már menyasszonyként, úgy hogy jövőre terveztük az esküvőt, hogy az ő érzései már nem olyan erősek, ezt követően hazaköltözött.
Nagyon hiányzik, igazából nekem ez most feldolgozhatatlan.
Mit tanácsoltok?
Én 32/F, ő 26/N.
1. és 2.
Mi bajotok? Eladni a lakást, egy cafat miatt?
Egyelőre átmenetileg hazaköltöztem, hogy ne bámuljam az emlékeket. hazaköltöztetni is nekem kellett, mert tette meg.
Megfordult a fejemben az eladás, de talán túl drasztikus lenne.
Menj el az OBIba, vegyél festéket, festő hengert, fóliát meg ragasztó szallagot és fess át.
Egyrészt leköt, másrészt nem emlékeztet rá a fal, harmadrészt amúgy is illik időnként kifesteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!