Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yldee kérdése:
Szakîtott velem 12 év után, mert már nem szeret úgy, ahogy megérdemelném. Azt kérte hogy most egy darabig ne keressem, adjak neki időt. Majd ő keres ha rendezte magában a dolgokat! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
De én annyira félek hogy nem fog keresni. 2 napja történt, és bele vagyok betegedve! Mindent megtettem hogy ez ne így alakuljon. Annyira hiányzik. Annyira szeretem. Mindenemet neki adtam! Nála van a szívem, mert ami bennem van az csak a fájdalom. Nem tudok megszólalni anélkül hogy ne sírnám el magam. Nézem a képeinket, hogy mennyire boldog voltam hogy velem van! Hogy érezhetem a teste melegét, a szívverését amikor a mellkasán fekszem. Az utóbbi időben viszont befáradt a kapcsolat. 12 év után már tenni kell érte. De besavanyodtunk. Én is. De ezt egyedül döntötte el. Én még küzdenék érte! Mindent megadnék, csak hogy úgy döntsön, engem akar. Megígértem hogy nem keresem amíg ő nem keres, de belepusztulok olyan nehèz... Úgy érzem ha mennék, csinálnám, akkor küzdhetnék érte... De időt kért.. pontosabban szakított velem. Nem tudja hogy meddig fog tartani ez az idő, vagy valaha is akar majd velem lenni. Én pedig a poklok poklát élem meg, mert annyira szeretem, hogy fizikailag fáj! Minden porcikám! Mit tegyek? Kérlek csak segítő szándèkkal írjatok mert teljesen kétségbe vagyok esve, és nem bírok ki többet. Komolyan.#Annyira fáj! #Vissza kell kapnom!
2021. dec. 5. 10:24
21/30 anonim válasza:
Kérdező, nagyon jó, hogy ezt így belátod, ügyes vagy! A tartás nagyon fontos, a hiszti meg megalázkodás ilyenkor nem segít, max úgy lehet kezelni, hogy nyugodt állapotodban sok sikert kívánsz neki és nem keresed. Hiába csábítanád most vissza, nem működne, mert ő belül most menni akar.
De mivel ez még nagyon friss, így ez természetes, hogy padlón vagy. Hidd el, szinte mindenki átélt már hasonlót és mindenki átmegy ezeken a fázisokon, akivel szakítottak.
22/30 A kérdező kommentje:
Most segít az, hogy pár hónap mulva újrabeszéljük. Addig kell összeszednem magam, testileg és lelkileg. Hogy már ne fájjon annyira ha elválnak az útjaink, és ha nem tetszik amit akkor látok, akkor én is ki tudjam mondani. és ha úgy látom, akkor újrakezdjük. Ebben reménykedem.
2021. dec. 5. 22:22
23/30 anonim válasza:
Nyugi, NEM fog megkeresni, csak gyáva azt mondani, hogy vége van.
Exem 6 éve "időt kér" :D
24/30 anonim válasza:
Most segít az, hogy pár hónap mulva újrabeszéljük - dehogy fogjátok. Te epekedsz utána, ő meg megdug pár csajt és el is felejtett.
25/30 anonim válasza:
Na ezért kell megelőzni ezt és kib.szni az összes pasival. Mindegyik egy érzéketlen idióta, még a csúnyák is, a nő meg sírjon évekig.
26/30 FoxtrotLidérc válasza:
26: Egy igazi kincs vagy! ^^ Jó mélyre kellene elásni! ^^
28/30 anonim válasza:
Te meg egy ronda pasi:D ÉN jobban jártam.
29/30 FoxtrotLidérc válasza:
És még jós is! Bef*s*k! 😆😆😆😆 <ide jön Torrente tolószékes gyereknek szánt mondata> 😆😆😆😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!