Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakîtott velem 12 év után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yldee kérdése:

Szakîtott velem 12 év után, mert már nem szeret úgy, ahogy megérdemelném. Azt kérte hogy most egy darabig ne keressem, adjak neki időt. Majd ő keres ha rendezte magában a dolgokat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
De én annyira félek hogy nem fog keresni. 2 napja történt, és bele vagyok betegedve! Mindent megtettem hogy ez ne így alakuljon. Annyira hiányzik. Annyira szeretem. Mindenemet neki adtam! Nála van a szívem, mert ami bennem van az csak a fájdalom. Nem tudok megszólalni anélkül hogy ne sírnám el magam. Nézem a képeinket, hogy mennyire boldog voltam hogy velem van! Hogy érezhetem a teste melegét, a szívverését amikor a mellkasán fekszem. Az utóbbi időben viszont befáradt a kapcsolat. 12 év után már tenni kell érte. De besavanyodtunk. Én is. De ezt egyedül döntötte el. Én még küzdenék érte! Mindent megadnék, csak hogy úgy döntsön, engem akar. Megígértem hogy nem keresem amíg ő nem keres, de belepusztulok olyan nehèz... Úgy érzem ha mennék, csinálnám, akkor küzdhetnék érte... De időt kért.. pontosabban szakított velem. Nem tudja hogy meddig fog tartani ez az idő, vagy valaha is akar majd velem lenni. Én pedig a poklok poklát élem meg, mert annyira szeretem, hogy fizikailag fáj! Minden porcikám! Mit tegyek? Kérlek csak segítő szándèkkal írjatok mert teljesen kétségbe vagyok esve, és nem bírok ki többet. Komolyan.

#Annyira fáj! #Vissza kell kapnom!
2021. dec. 5. 10:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Éltem át ilyet én is, és én sem hittem, hogy van értelme tovább bárminek is.

Kb 2-3 évem ment el így. Aztán szép lassan ez a görcsösség elmúlt.

A fő probléma az, hogy alapból nem vagy a boldog, nem vagy a helyeden, és a másikra építettél mindent. Ez akkor is baj, ha minden jól megy.

Amikor valaki időt kér, az azt szokta jelenteni, hogy vége, csak ezt nem mondja meg szemtől szembe, hanem kicsit altatja a dolgot, hogy a másik ne azonnal kapjon sokkot, hanem el legyen nyújtva a dolog.

Megjegyzem, hogy - látva az állapotod - érthető, hogy a másik oldal nem is merne szembesíteni semmivel, mert látja, hogy magad ellen fordulsz ha a kapcsolatnak vége… ez pedig a másiknak is teher.

Nyilván ez tényleg egy nagy trauma. De ilyenkor tartásnak is kell lenni, meg kell emelni a “kalapod”… és elfogadni a helyzetet. Nem kúszhatunk a földön a másik után, kapaszkodva a lábába, hogy ne eresszen el. Nem lehet kizsarolni a szerelmet.

2021. dec. 5. 11:32
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
Azért érzed magad így, mert nincsenek barátaid. Nem szabad mindenben egy emberre támaszkodnod, mert ha az élet kihúzza alólad valamiért, akkor mi fog megtartani? Nem egészséges, ha senkid nincs rajta kívül. Én is hasonlóan éreztem magam, amikor tavaly karácsonykor kidobott az exem, de aztán jöttek a barátaim és felkaroltak. Bár ezt hiába mondom most neked, úgyse változik semmi. Van egy pont ilyen ismerősöm, mint te, nincsen se kutyája, se macskája, csak mindig egy kapcsolata, és ha annak vége gyors keres magának valami új palit, mert nem tud egyedül létezni. Ez szomorú, de már veszett ügy.
2021. dec. 5. 12:49
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Ez a duma, hogy most kvázi megkér, hogy kopj le és majd ő keres, ha úgy van, arról szól, hogy téged áthelyezett a fac rosszabbik végére és innentől ő hozza a játékszabályokat. Ne ülj bele ebbe a hintába.
2021. dec. 5. 12:52
 14/30 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondtam, csak a szakító félnek: akkor keressen, ha engem akar.
2021. dec. 5. 13:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a szöveggel időt hagyott neked, hogy lenyugodj. Persze már semmi sem lesz olyan, mint előtte. Tudom, hogy fáj, de lehet, hogy ez a legjobb, ami történhetett veled. Ha ezt túléled és feldolgozod, lesz esélyed egy olyan kapcsolatra, ahol tényleg te kellesz.
2021. dec. 5. 14:06
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom!

Velem is megtörtént, 15 évesen jöttünk össze, a vége 11 év lett több szakítással. Bármennyire is fáj most, te is leírtad, nagyon nem volt ott minden rendben. Biztos vagyok benne, ha majd túljutsz azon, hogy magadat sajnálod eljön az az idő, amikor leeseik, hogy ebben a kapcsolatban te sem érezted jól magad, csak ő mondta ki, hogy vége, de neked is lett volna 100 alkalom, amikor meg kellett volna tenned.

2 nap az semmi, fájni fog hónapok, évek múlva is, csak már sokkal tárgyilagosabban fogod látni. Ne várd, hogy keressen, nem is fog, csak megnyugtatni akart, hogy az adott helyzetet kevesebb feszültséggel kezelje.

2021. dec. 5. 17:01
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Most természetes, hogy pokoli érzés és ez így is fog váltakozni hónapokig, egyszer jobban leszel, egyszer megint szörnyen. Tudom, mert átéltem. Az egyetlen, amit most tehetsz, hogy megpróbálsz kicsit "királynő" lenni. Valszeg te is belefáradtál a kapcsolatba, ellaposodott, csak ő volt neked és ezt ő érezte is. Most foglalkozz CSAK magaddal és azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz, kezdj el edzeni vagy bármi, amivel lesz egy kis önbizalmad és nem érzed magad pocsékul. Talán ha látja, hogy jól érzed magad és egyedül is stabil vagy, majd visszatalál. Én ezt tettem és sikerült talpraállnom, most pedig sikeres vagyok az életben. Az a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nyaggatod azzal, hogy jöjjön vissza, miközben te még mindig gyenge vagy.
2021. dec. 5. 17:59
 18/30 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Részben. Beszéltem vele. Muszáj volt. Szánalmas voltam, de megértő volt. Tenyleg kétségbe vagyok esve.. viszont azt mondta, hogy velem tervezte a jövőjét mindíg is. Viszont most szüksége van időre. Pár hónap egyedüllétre van szüksége,bulizni akar,élni, tőlem is ezt kérte. Mert szerinte nekem is erre van szükségem. Ismerkedjek, nyissak a világra,és erre azért van szükség, hogy éljünk. Hogy most míg van időnk, addig próbáljunk meg változtatni... valószínüleg nagyon a nyakára ültem... Ezt már látom. Azt kell megtanulnom hogy ha visszajön, ha addig nekem is kell még, akkor ezt ne csináljam többet. Legyen tere. Azt ígérte pár hónap múlva le fogunk ülni, és újratárgyalunk mindent. Bár addigra rendbe akarom hozni magam, és királynőként tudatni vele, hogy vagy visszafogadom, vagy nem. Tartással. Nem úgy mint most. Viszont most 2 nap telt el. Szerintem ez most belefért, de igen is meg kell várnom hogy ő jelentkezzen, és nem kereshetem. Ezt tudom. És nagyon nehéz lesz. Addig az önismerettel, magammal, a változással leszek elfoglalva. Januárban elköltözök másik városba, és másik munkahelyem lesz. Próbálok nyitni.
2021. dec. 5. 18:33
 19/30 anonim ***** válasza:
86%
Most meg várod míg megdug más nőket? Ez a pasi téged nem szeret. Ne menj le kutyába.
2021. dec. 5. 18:36
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt költözöl?
2021. dec. 5. 18:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!