Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakîtott velem 12 év után, mert már nem szeret úgy, ahogy megérdemelném. Azt kérte hogy most egy darabig ne keressem, adjak neki időt. Majd ő keres ha rendezte magában a dolgokat! Mit tegyek?
Éltem át ilyet én is, és én sem hittem, hogy van értelme tovább bárminek is.
Kb 2-3 évem ment el így. Aztán szép lassan ez a görcsösség elmúlt.
A fő probléma az, hogy alapból nem vagy a boldog, nem vagy a helyeden, és a másikra építettél mindent. Ez akkor is baj, ha minden jól megy.
Amikor valaki időt kér, az azt szokta jelenteni, hogy vége, csak ezt nem mondja meg szemtől szembe, hanem kicsit altatja a dolgot, hogy a másik ne azonnal kapjon sokkot, hanem el legyen nyújtva a dolog.
Megjegyzem, hogy - látva az állapotod - érthető, hogy a másik oldal nem is merne szembesíteni semmivel, mert látja, hogy magad ellen fordulsz ha a kapcsolatnak vége… ez pedig a másiknak is teher.
Nyilván ez tényleg egy nagy trauma. De ilyenkor tartásnak is kell lenni, meg kell emelni a “kalapod”… és elfogadni a helyzetet. Nem kúszhatunk a földön a másik után, kapaszkodva a lábába, hogy ne eresszen el. Nem lehet kizsarolni a szerelmet.
Sajnálom!
Velem is megtörtént, 15 évesen jöttünk össze, a vége 11 év lett több szakítással. Bármennyire is fáj most, te is leírtad, nagyon nem volt ott minden rendben. Biztos vagyok benne, ha majd túljutsz azon, hogy magadat sajnálod eljön az az idő, amikor leeseik, hogy ebben a kapcsolatban te sem érezted jól magad, csak ő mondta ki, hogy vége, de neked is lett volna 100 alkalom, amikor meg kellett volna tenned.
2 nap az semmi, fájni fog hónapok, évek múlva is, csak már sokkal tárgyilagosabban fogod látni. Ne várd, hogy keressen, nem is fog, csak megnyugtatni akart, hogy az adott helyzetet kevesebb feszültséggel kezelje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!