Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Borderline a párom, szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline a párom, szakítsak vagy maradjak vele?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de megterhelőek a hétköznapok. Rengeteg a dráma, és mindenért én vagyok a hibás. Belepusztulnék, ha elveszteném, de abba is, ha együtt maradok vele. Volt más hasonló helyzetben? Érdemes küzdeni, javulhat a helyzet? Nem akarom elveszteni, mert egy gyönyörű, okos nő, de ebbe beleőrülök.

28F

2021. dec. 1. 13:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
70%
Törlés és tiltás minél hamarabb. Volt benne részem. A végén én mentem terápiára, nehogy még egyszer kikapjak egy ilyet (persze ő azt gondolta vele minden rendben, de a doki felvilágosított). Nagyon vigyázni kell, mert csimpaszkodik és nem akar elengedni, de szeretni nem tudnak és az intimitásra sem képesek. Csak sérülni lehet egy ilyen kapcsolatban. Nem szabad megmenteni őket (ha ilyen jellegű vágyaid vannak, kérj segítséget, nem szégyen)
2022. ápr. 10. 12:40
 32/36 anonim ***** válasza:
25%

Úgy beszéltek a Borderlineosokrol mintha pszichopaták lennének..... Szánalmas, csak el kell mondjak valamit, egy rendesen pszichés ember nem vonzódik, és nem tud kapcsolatba lépni borderlineal ;)

Szval. ti sem lehettek valami "normálisak" ;)

erről ennyit. :)

2022. ápr. 15. 15:37
 33/36 anonim válasza:

Most szakítottam egy borderlineos nővel másodjára két és fél év után, szóval abszolút átérzem azt a kettősséget amiről beszélsz.

Nem mondom hogy én nem voltam hibás mert nem vagyok tökéletes de nagyon fárasztó az állandó harc, a játszmák a manipulálás az ellentmondások amik akár fél órán belül megjelennek.A féltékenység úgy hogy persze az nem volt baj amikor ő akart engem féltékennyé tenni.Egy idő után már azt éreztem hogy direkt cseszeget mert mindíg volt valami és tök apróságok is.Ha nyugi volt az is csak azért volt mert elfojtotta aztán jött a robbanás.Elhagytam.Majd annyira hiányzott hogy visszamentem hátha.De az van hogy legbelül tudtam hogy ugyan az lesz és ugyan az is volt.Hiába változtattam dolgokon semmi nem volt elég semmi sem volt jó mindíg volt valami.Elhagytam újra és az van hogy nagyon rossz mert amennyit tudnak adni annyit el is vesznek ha nem többet.Megfoghatatlanok és egy idő után kételkedsz hogy valóban ismered e hiszen ő se tudja hogy ki is vagy mit akar valójában.Nem mondom hogy minden border menjen a melegebb éghajlatra mert tényleg van jó oldaluk a szexről nem is beszélve de ahhoz nagyon stabilnak kell lenni hogy hosszú távon elviseld azt amiről sajnos nem ők tehetnek és talán ez a legszomorúbb.Én kívánom a legjobbakat mert hiába menekültem ki kétszer a kapcsolatból kurvára megszerettem és igen kicsit függővé válsz a közelítés távolítástól fura nagyon.De legbelül tudom hogy nem szabad újrakezdeni.

2023. okt. 26. 03:31
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
#33 Jól tetted, hogy kiléptél. Én is belefutottam egybe. Aztán rájöttem, hogy több ilyen is volt az életemben. Mindig akkor jöttek amikor én magam nem voltam jól egy szakítás vagy haláleset utáni gyászidőszakban voltam és próbáltak rám akaszkodni. Jobb az ilyenből kimaradni, nem szeretem a felesleges szenvedést ezért távol tartom magam az ilyen negatív emberektől. Olyan energiavámpír típusok.
2023. nov. 6. 18:13
 35/36 Krisparker ***** válasza:
100%
Gyönyörű,értelmes,vicces,szexi rohadt szemét vérszívó tetvek ezek... Tényleg hagyni kell őket,szenvedjenek csak magukban...ha túl sokáig beléjük ragadsz, lerántanak mentálisan az ő szintjükre és véged...csak azok a kib.. ott földöntúli szeretkezések azok hiányoznak,a szánalmas vergődésük nem hiányzik senkinek...
2024. febr. 12. 01:40
 36/36 anonim ***** válasza:
#32!Senkinek nincs a homlokára írva. Nem véletlen, hogy mindenki múlt időben beszél róluk 😉
2024. febr. 12. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!