Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline a párom, szakítsak vagy maradjak vele?
2 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, de megterhelőek a hétköznapok. Rengeteg a dráma, és mindenért én vagyok a hibás. Belepusztulnék, ha elveszteném, de abba is, ha együtt maradok vele. Volt más hasonló helyzetben? Érdemes küzdeni, javulhat a helyzet? Nem akarom elveszteni, mert egy gyönyörű, okos nő, de ebbe beleőrülök.
28F
Úgy beszéltek a Borderlineosokrol mintha pszichopaták lennének..... Szánalmas, csak el kell mondjak valamit, egy rendesen pszichés ember nem vonzódik, és nem tud kapcsolatba lépni borderlineal ;)
Szval. ti sem lehettek valami "normálisak" ;)
erről ennyit. :)
Most szakítottam egy borderlineos nővel másodjára két és fél év után, szóval abszolút átérzem azt a kettősséget amiről beszélsz.
Nem mondom hogy én nem voltam hibás mert nem vagyok tökéletes de nagyon fárasztó az állandó harc, a játszmák a manipulálás az ellentmondások amik akár fél órán belül megjelennek.A féltékenység úgy hogy persze az nem volt baj amikor ő akart engem féltékennyé tenni.Egy idő után már azt éreztem hogy direkt cseszeget mert mindíg volt valami és tök apróságok is.Ha nyugi volt az is csak azért volt mert elfojtotta aztán jött a robbanás.Elhagytam.Majd annyira hiányzott hogy visszamentem hátha.De az van hogy legbelül tudtam hogy ugyan az lesz és ugyan az is volt.Hiába változtattam dolgokon semmi nem volt elég semmi sem volt jó mindíg volt valami.Elhagytam újra és az van hogy nagyon rossz mert amennyit tudnak adni annyit el is vesznek ha nem többet.Megfoghatatlanok és egy idő után kételkedsz hogy valóban ismered e hiszen ő se tudja hogy ki is vagy mit akar valójában.Nem mondom hogy minden border menjen a melegebb éghajlatra mert tényleg van jó oldaluk a szexről nem is beszélve de ahhoz nagyon stabilnak kell lenni hogy hosszú távon elviseld azt amiről sajnos nem ők tehetnek és talán ez a legszomorúbb.Én kívánom a legjobbakat mert hiába menekültem ki kétszer a kapcsolatból kurvára megszerettem és igen kicsit függővé válsz a közelítés távolítástól fura nagyon.De legbelül tudom hogy nem szabad újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!