Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline fiúval szakítás után?
Figyelt kérdés
Hónapokkal ezelőtt szakitottam borderline,drogfüggő partneremmel,mert bele őrültem abba amit csinált és jobbnak láttam igy.
Viszont azóta sem hagy békén,m nem tudott túllenni rajtam,vissza akar kapni folyamatosan ezt mondogatja.
Nekem már van másom,viszont ahogy beszélek vele én is érzem még valamit,illetve sajnálom őt.
Mit tegyek? Hogy segitsek neki hogy túllegyen rajtam? Nem akarom ezt hallgatni,és folyamatosan bűntudatot kelt bennem ezzel amit csinál..
2017. jún. 2. 15:44
1/6 anonim válasza:
A mentális betegekkel,főleg az érzelmileg labilis személyiségzavarosokkal egy kis drogfüggőséggel fűszerezve.... hááát... menekülj... Én össze sem álltam volna vele.
2/6 anonim válasza:
Szakits meg vele minden kapcsolatot. Úgy csak tovább húzod a rétest .
6/6 anonim válasza:
Egy személyiségzavararos kábszeres.....hát te is beleválogattál... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!