Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a Borderline szindrómás barátnőm. Szerinted visszajön?
Nem akarok senkit sem megbántani,ha jól tudom a lakosság 2-3%-a szenved ebben a betegségben,igaz javarészt nők.Mennyi az esélye hogy itt épp most kettő is van?
Sajnos sokan ebből is divatot űznek..
"Sajnos sokan ebből is divatot űznek..
"
Ez tényleg igaz. Nem értem amúgy, hogy ezek a divatbeteg emberek miért nem mondjuk a leukémiából akarnak divatot csinálni?
"A BPD főként a hangulat szélsőséges ingadozásával, önkárosító tünetekkel és kínzó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, valamint a személyközi kapcsolatok, és az énkép/én-identitás instabilitásával jellemezhető súlyos személyiségzavar, mely főként a neurózisokra, és a szociális fóbiára leggyakrabban a depresszióra, a mániás depresszióra, időnként pszichózisra, valamint ritkán, kisebb mértékben a pszichopátiára emlékeztető (bár mindezeknél enyhébb formában megjelenő) tünetek szélsőséges módon változékony megjelenéséből áll, mely állapotok normál állapotokkal váltakozhatnak."
6 évet voltál együtt egy ilyen nővel és rajtad kívül sose érzékelte senki, hogy kezeljék? Ne viccelj már!
2012.10.08-án 10:04-kor kommentelőnek:
A hangulatváltozásokon kívül még milyen tüneteket figyeltél meg rajta? Simán ment a szakítás? Nem keresett utána folyamatosan? Nem próbált meg fenntartani Veled állandó kapcsolatot a szakítás után? Egyből lelépett és eltűnt?
"Szerintem Borderline szindrómás, mert a tünetek 90%-a igaz rá"
Még mindig az a kérdés, hogy rajtad kívül senkinek nem tűnt fel? Vizsgálták egyáltalán? Interneten megnézted a tüneteket és diagnosztizáltad Borderline-el vagy mi? 6 év alatt senkinek sem tűnt ez fel, csak neked, ezt kötve hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!