Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott a Borderline szindró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interakcio kérdése:

Elhagyott a Borderline szindrómás barátnőm. Szerinted visszajön?

Figyelt kérdés
6 évig tartó, érzelmileg hullámzó kapcsolat után szakított velem a barátnőm. Szerintem Borderline szindrómás, mert a tünetek 90%-a igaz rá.Szerintetek visszajön?Képes egy Borderline személyiség a korábbi kapcsolatának végeleges lezárására? Vagy függő marad? Olyanoktól várok hozzászólásokat, akik már szakítottak Borderline csajjal vagy sráccal és szívesen beszélnének szakításukról és párkapcsolatukról velem, akár privátban is! Köszi szépen.

2012. okt. 8. 01:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
utolsó: ezt jól leírtad
2013. jún. 20. 12:39
 22/25 anonim ***** válasza:

20-as válaszoló nagyon jól leírta a dolgokat, de pár dologgal nem értek egyet. Én borderline-os vagyok, 3 éve tudom, és nem magamnak állítottam fel diagnózist, hanem a pszichiáterek... Azonban ha valaki borderline-os, de alapból nincs benne hajlam arra, hogy mindenkivel összefeküdjön, nem lesz belőle r.banc. Én is nagyon kívántam a dolgot, és szerettem is, DE csak a szerelmemmel voltam rá képes, soha senki mással... És hiába, hogy megvan bennem a vágy, úgy hogy szinte már fáj, nem vagyok képes másokkal megtenni.

Még azzal se értek egyet, hogy a borderline személyiségzavarral küzdő nők mind annyira gyönyörűek lennének. Szerintem ez általánosítás. Én például nem vagyok csúnya, de a gyönyörűtől nagyon messze állok, teljesen átlagos arcom van, maximum a hajam vagy az öltözködésem miatt néznek meg a pasik, mert erre odafigyelek azért.

2014. febr. 4. 00:25
 23/25 anonim ***** válasza:
20. hozzászóló (2013-02-01 11:21) teljesen megfogtad a lényeget. Én is több éve vagyok együtt egy borderline-os lánnyal, és csak alátámasztani tudom amit mondasz.
2014. máj. 10. 23:51
 24/25 anonim válasza:
helló! rég volt, de hátha olvassa a kérdező, vagy más is leírja tapasztalatát. érdekel, hogy hogyan tudta lezárni. gyanítom, hogy keresett szakítás után. én abban a gondban vagyok, hogy már hónapok óta sem fogadja el a szakítást, és szeretnék már normális életet, másik kapcsolatot.
2018. febr. 10. 00:43
 25/25 Krisparker ***** válasza:
Fene tudja, nincs két egyforma borderline.. Az enyém 2 év alatt kb 10 szer amikor dührohama volt, szakított velem,majd 2 nap múlva jött és elhalmozott minden földi jóval,ruhákat vett,kaját hozott,szexi fehérneműben sztriptízelt,pörgött-forgott..aztán egyszer csak mély depresszióba esett és kitalálta hogy már nem szeret... De elszakadni nem tud, ha igazán szeret, visszajön, ha nem akkor meg menjen isten hírivel...
febr. 11. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!