Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekután szakítsak vele?
Én 18 éves vagyok, ő 23, együtt élünk az én szüleimnel bizonyos feltetelek mellett,ami a sztori szempontjából lényegtelen. 3 eve vagyunk együtt, voltak közbe kisebb szünetek, viszont a buntudatom miatt, meg amiatt mert tartottam attol, hogy mindenkinek elhord minden rossznak, ezert inkabb vele maradtam. Szeptemberbe koltozott ide, de viszont egesznap nem csinal semmit, 2 napot dolgozik, 2 napot itthon ucsorog es telefonozik, es semmi mast nem akar. Szeptember ota többször hazugsagon kaptam, egyszer egy baratjanak irt le eleg durva dolgokat rolam, eleg csunyan fogalmazva, es en ezt meglattam eleg rosszul esett nekem, es meg csak bocsanatot sem kert. Kb 1 hettel ezelott pedig rajottem hogy amit hozott magaval parnat, eloszor azt mondta hogy a mamaja emlekere keszult, es gondoltam tiszteletben tartom, de errol kiderult hogy az exetol volt, es ezt nem volt kepes elmondani, sot a sajat anyjat is ravette, hogy mast mondjon nekunk. Minden kifogast kitalal, hogy o miert hazudik, csak azert, hogy megsajnaljak, es sosem vállal semmiért se felelosseget, egyaltalan nem tudok mar bizni benne. Osztonosen hazudik, mindig megigeri, hogy valtoztat amikor mar latja, hogy tenyleg mar elviselhetetlen amit csinal, es azt latja, hogy szakítani akarok, de aztan nem tesz ertem semmit es folytatja tovabb a regi eletmodjat. Rengeteg dolog tortent az elmult evekben, de ezek tortentek mostanaba, ezeket gondoltam reszletezni.
Koszonom annak, aki elolvasta!
(Bocsi, hogy nincsenek ekezetek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!