Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy szakítsanak veletek?
Első kapcsolatom, de szeretnék neki véget vetni, mindkét oldalról kevés lelki sérüléssel. Fél éves kapcsolat. Hogy csináljam?
Van nála pár cuccom, neki nincs semmi nálam.
23N 28F
Köszi!
#6: nem fog, hősszerelmes 🤦♀️. Meglep hogy egy jóindulatú kérdésre ennyire rosszindulatú vagy teljesen ismeretlenül, de ha ez boldoggá tesz, akkor hajrá
Szerintem menj el hozzá s üljetek le beszélgetni. Ha menthetetlen számodra akkor el kell mondani de jobb általában már akkor jelezni a gondokat amikor a másik próbálkozása még számítana. Így kicsit derült égből lesz neki ha nem beszéltetek a gondokról.
Ez nem segít hosszú távon s fáj ugyanúgy de én pl szakitáskor vinni szoktam csokit. Ha van a másikban kis cukor, valami s nem full üres a gyomra legalább az éhség nem ingerli még plusszban s kevésbé drámás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!