Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Már nem látok jövöt a párkapcsolatomban, mert rá ébredtem hogy eleinte nem vett engem komolyan, mert nem is figyelt rám, igazán. Plusz elléggé manipulálható ember, mert volt egy csaj aki lelki szemetesnek akarta őt örökre de pasinak nem kellett neki sosem. És hogy ne veszítse el, folyton csak a rosszat látta bennem, és próbálta hátulról furni hogy neki lesz a jó ha így vagy úgy tesz dolgokat. És mivel ő szerette ezt a lányt nem is látta át, a dolgokat és lehet egész végig csak velem akarta őt elfelejteni, és egy fel nem válalt B opció voltam.
Jönnek az ünnepek, és vivodok magamban, nem tudok bele szeretni mert tele vagyok negatív élményekkel írányában, mert konfliktus kerülő, ő is én is, és nem lehetet és nem is lehet vele meg beszélni azt ami nekem fájdalmat okoztak, és mivel ki se lett ő vele beszélve hogy mi miért történt, így bennem méregként meg maradtak. Nem tudok bele szeretni, szeretni szeretem, de ez a szeretet kevés mert én emberileg szeretem és nem férfiként. Nem akarom az ünnepeket vele tölteni, de ha nem teszem és szakítok vele el rontom az ünnepeket így neki.
Nem tudom mit tegyek, szakítsak vele, de ha igen hogyan tegyem úgy hogy a leg kevesebb kárt okozzam neki lelkileg?
Ténylegesen nem olyan akivel meg lehet beszélni ha baj van, mindent a szőnyeg alá söpör és ki magyaráz hogy vele aztán semmi baj, nincsen hanem te látsz mindent rósszul. Holott nem és el is szólta magát, hogy ő pont úgy érzet mindennel kapcsolatban ahogyan én. Nem vettük egymást komolyan mert azt éreztük egyikünk se veszi a másikat komolyan. De nem is igazán figyelt rám, mert közben a barát/barátnőjére figyelt, és az ő életével volt elfoglalva hogy róla jegyezzen meg mindent, és így rólam elfelejtett sok mindent amiket el mondtam. Ha meg fel merültek dolgok akkor úgy tett jaj meg egy dolog amit észben kell tartania és rosszul esett ez nekem.
Ki hogyan szakít, úgy hogy a másiknak ne okozzon fájdalmat, de ne raboljátok egymás idejét? Mert már mint párkapcsolat a sok negatív meg oldatlan ügyek miatt sok seb lett amik időben nem lettek meg oldva és el kezdték bennem ölni a dolgokat.
Legyen tartásod és légyj őszinte, hogy a kapcsolat elején voltak amik nem tetszettek neked, benned azok sebeket okoztak.
Nem tudtad azokat vele rendesen ki beszélni, vagy helyén kezelni, ő is inkább a szőnyeg alá seperte és nem válalta fel, mind azt amiket el követet, és így nem tudtál bele szeretni.
És nem is fog ez neked menni.
De emberileg szereted, és a barátja maradsz szívesen fel téve ha ő is akarja.
Más képpen ez nem fog menni.
A szakítás bár hogyan van intézve fáj.
És jól látod a dolgokat minnél jobban huzod csak az idötöket vesztegetitek.
Hazud azt hogy még nem élted ki, magad és élni akarsz sok embert meg ismerni.
Így úgy fogja érezni nem vele van a baj, hanem veled mert még te nem állsz készen rá.
Ha már úgy is az egész kapcsolatban nem csiszolodtatok egymáshoz és nem tutdtatok egymással helyesen kommunikálni akkor már mindegy szerintem mit hisz vagy mit nem hisz.
Ahogy elolvastam ezt a történetet erről egy ismerösöm jutot eszembe ő ilyen konfliktus kerülő, de nem akarok személyeskedni.
Ha pedig jól, sejtem az írásból hogy ő az akkor azt tanácsolom neki, hogy december 10-éig szakítson vele, mert utána tényleg el rontja az ünnepeket a pasinak. Mert 10dike után még össze tudja magát szedni hogy jól teljen neki.
Ha kicsuszik az időből akkor buktad töltsd vele és szilveszter után szakíts vele hogy ne rontsd el neki.
De azt is meg teheted hogy végre el kezded magad szeretni, és nem mindig másoknak az érzelmeivel foglalkozni, és másokat helyezni elő térbe, és ha neked ez így nem jó, ne huzd ne halaszd tedd meg ess túl rajta és kész.
Ha ő annyira úgy érzet volna irántad akkor hid el, aki szeret, észrevesz rajtad mindent, és ha valami nem jó azt is látja rajtad. Ha pedig látja hogy nem vagy vele boldog, akkor egy szerelmes férfi bármit meg tenne azért hogy a szeretet nője boldog legyen mellette és ragyogni lássa őt. Ha nem ragyogtál mellette, nem vette észre hogy magadba folytasz dolgokat, próblémák menekülése miatt iszol, akkor nem szeretet csak akart, és kábítot téged.
Ha meg nem veled törödött, akkor másra jobban öszpontosítot mint rád, és a te érzéseidet nem vette annyira számításba mint a tiédet, az nem szeretet.
Sajnálom hogy megint ki fogtál olyan embert aki veled csak vigasztalodot.
Ha végre el kezded magad szeretni, és rendbe rakod az önértékelésedet többé fel se keresnéd ezt az oldalt.
Itt két pipogya alak került össze, és az egyik szakítani akar a másikkal, mert ő azt érzi hogy a másik sose figyelt rá igazán?
Jól vettem ki a lényeget?
Ha igen akkor azt tanácsolom, ugyan ezt vázold fel, neki amit itt nekünk, és tényleg ne halaszd tovább hátha rá leltek mind a ketten az igazitokra.
Nem sokáig.
De elég rossz az idő beosztás hiszen ő 3naponta dolgozik egy gyárban én meg 2naponta és igy emiatt sokszor keveset tudtam vele találkozni. E mellett foglalkozni kell azért a családdal is, nem élek együtt édesanyámmal hanen egyedül lakom külön tőle egy örökölt lakásban amit a nagyszüleimtől örököltem, és hiába lakom vele egy városban azért szeretek vele lógni néha.
Szerintem azt döntsd el magadban, hogy szereted-e vagy sem? Hogy szeretnél-e vele lenni vagy nem? Mert én úgy érzem a szavaidból, hogy bizonytalan vagy az érzéseiddel kapcsolatban.
Lehet, hogy ha megbeszélitek, akkor egy szép kapcsolat lehet ebből. Mert hát minden kapcsolatban megvannak a nehézségek. A következőnél is lesz, és akkor azt meg amiatt lehet elhagyni. Így szép lassan, azok az emberek, akik azt mondták, hogy szeretnének egy örök párkapcsolatot maguknak, mennek egyik partnertől a másikig, míg el nem telnek az éveik. Szerintem érdemes határozottnak lenni, hogy mit is akarunk. Kitartást hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!