Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Azon gondolkodom napok óta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon gondolkodom napok óta, hogy lehet már nem vagyunk boldogok egymással, de nem tudom szakítsak-e?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. A párommal 7 és fél éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben valahogy folyamatosan veszekedek vele, minden kis vackon felkapom a vizet. Úgy érzem nem törődik velem eleget. Háztartásban, apróságokban segít, apró gesztusai vannak felém, viszont valamiért 4-5 napja azon agyalok, már nem is biztos jól érzem magam vele annyira, mint régen. Szexelni is ritkán szexelünk, az utolsó augusztus elején volt. Azóta semmi, ő nem kezdeményez, de én sem tudok valamiért, lehet mert nem érzem annyira magam nőnek, az is lehet hogy önző vagyok. (meghízott és lehet ez a bajom, nem tudom) Tudom idővel lankad a szerelem. Vannak olyan problémák, amikre ő legyint, ráhagy másokra dolgokat, viszont engem idegesít. Valamint azt érzem nem tudunk kommunikálni. Nem érti amit mondok neki, ez inkább érzelmi dolgokkal kapcsolatban van, valamint amikor elmondom egy problémámat bármivel kapcsolatban, akkor olyan, mintha nem tudná hogy álljon mellettem és hogy mit mondjon. Ezt érzem nagyon rajta és zavar. Amit itt leírtam, azokat már mind elmondtam neki. Ő szeret, viszont én nem tudom most mire véljem azt amin gondolkodom. Sok mindenben más a véleményünk, például gyerekre még ő nem áll készen, én már igen. Én úgy képzeltem majd házasodom és férjemnek szólíthatom a kedvesem, büszke lennék arra hogy az övé vagyok, ő viszont nem szeretne házasodni. Lehet ezek miatt távolodtam el tőle. Mit tegyek? Helyre lehetne még ezt hozni? Adjak magamnak időt arra, hogy megpróbálok én is kicsit jobban aktív lenni, vagy szerintetek ez már menthetetlen?
2021. okt. 8. 20:26
 1/7 anonim válasza:
0%
Bernadett ne
2021. okt. 8. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:

tehát még nem voltál 18 mikor összejöttetek.

sztem ebben ennyi volt

még nem is éltél, lekötötted korán magad

még csak 25 vagy, de olyan boldogtalan, mint egy sok éve házas

szerintem szakíts vele hétfőig, és kezdj új lapot

2021. okt. 8. 20:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Épphogy betöltöttem a 18-at, mikor összejöttünk. Szeretem és tisztelem őt, ezért is írtam ki a kérdést, mert az is lehet csak szimplán megimbolygott a kapcsolatunk az elmúlt időszakban. Nem tudom. Gondolkodom kicsit majd még, ha nem lesz változás akkor beszélek vele.
2021. okt. 8. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem szerelemmel már egyikőtök sem szereti egymást a leírtak alapján, megszokás van, és félelem az újtól...
2021. okt. 8. 21:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Lehetséges. Részemről. Viszont a párom részéről még lehet hogy más.

Várok még 1-2 hónapot. Ha nem változik ez bennem érzelmileg, akkor jobb külön folytatni.

2021. okt. 8. 21:15
 6/7 anonim válasza:

Én valami hasonlót érzek,de nem ilyen mint nálatok.

Én 16 voltam,amikor össze jöttünk. Koromhoz képest én mindig is érettebb voltam,hamar kellett felnőnöm. 22 vagyok jelenleg,ő 30.

Az ő részéről van szerelem irántam,és részemről is van. De már semmi nem olyan, és én sem tudom hogy ez természetes hogy elmúlt a "varázs" vagy nem. Szöget ütött a fejembe a gondolat,hogy élni akarok még. Soha nem csalnám meg, és elhagyni se akarom. De mégis űr van bennem, nehéz ezt megfogalmazni...

2021. okt. 8. 23:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehetséges hasonlót érzek én is. Szeretem átöleli, meghallgatni, a kisebb terveiben együtt működni, de valami mégis hiányzik. Lehet az új. De attól félek ha meghoznám a döntést, később megbánnám, mert rájönnék hogy mondjuk csak egy átmeneti válság volt. Bár ez kb fél éve tart. Viszont az érzés az utóbbi két hétben van bennem kábé, mjntha mind a ketten másra vágynánk. Már család, házasság szinten. A barátaimmal meg sosem jön ki. Kettesben meg nem nagyon megyünk/mentünk sosem sehová, csak a haverjaival. A 7 év alatt nem mentünk el KETTEN nyaralni. Egyszerűen nem tudom az okát. Hisz két emberen múlik egy kapcsolat.
2021. okt. 9. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!