Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktak az emberek szakítani egymással?
Figyelt kérdés
Azt veszem észre,hogy már nincs szerelem,szeretjük egymást,de nincs rajongás a másik iránt. Valahogy kezdett az egész érzelem elgyengülni. Nincs akkora nagy lángolás, igaz jól elvagyunk együtt jövünk megyünk szeretjük egymást de mar az egesz érzelmileg ellaposodott.4 éve vagyunk együtt. Ez a jó szó hogy elgyengült a párom felé az érzelmeim. Ti mely esetekben szakítottatok a párotokkal? (én még sosem szakítottam)2021. szept. 25. 08:07
1/10 anonim válasza:
Igazából én is voltam már így de egy kicsit vártam és újra minden jó volt de ha te nem bírod vele úgymond akkor hagyd mond neki legyetek barátok
2/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális, kell egy kis megújulás. Emiatt nem szabad szakítani, mert akkor egész életedet 3-4 éves kapcsolatokban élnéd le.
3/10 anonim válasza:
Én még sosem láttam olyan párkapcsolatot ami ne igényelte volna az energiabefektetést.
A kapcsolatot is szeretni kell, ápolni, gondozni.
A fogyasztói mentalitás itt nem visz előre...
Persze kozmikus szabad akaratodnál fogva elhagyhatod, jön egy új valaki, akivel új az élmény, majd az is csendesedik idővel, és elhagyhatod azt is.
Én az értéket abban látom, ha a kapcsolat erős két ember között, és ezért tenni hajlandóak mindketten. Az tud működni, abban lehet bízni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez az első kapcsolatom,igazatok van egy idő után tényleg minden kapcsolat ellaposodhat. Egy idő után mindenkit kicsit meglehet unni.
2021. szept. 25. 10:31
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem lehet elvárni, hogy 70 év múlva is "pillangózzon" az ember gyomra, ha meglátja a másikat. Ez az állapot mindenkivel eljön amikor szeretitek egymást, de "megszoktátok" egymást. Szóval emiatt nem érdemes szakítani, ha fontos neked a másik.
7/10 anonim válasza:
Csak akkor, ha "a másik a hibás" állapot fennáll.
8/10 anonim válasza:
Amúgy mennyi idősek vagytok, hogy első kapcsolat? Mert 20 évesen kér ragaszkodni hozzá...
9/10 A kérdező kommentje:
nekem az első kapcsolatom. vacilálok a szakításon,mert azért valamennyire jó volt együtt a 4 év de mióta összeköltöztünk nem annyira jó. A legjobb kifejezés az érzelmi állapotomra vele kapcsolatban az a gyenge. Szeretem,szeretem, de valahogy gyenge az érzelmem.Jól elvagyunk,szeretjük egymást,csak már valahogy gyenge az egész.Nem tudom,álltalában szoktam azon gondolkozni,hogy fejezzük be,csak attól tartok,hogy utánna esetleg megbánnám...
2021. okt. 8. 08:18
10/10 anonim válasza:
Mióta éltek együtt?
Lehet, hogy az unalmas hétköznapok is közrejátszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!