Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam vissza az exem laptopját, ha már nem tartjuk a kapcsolatot egymással?
Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt szakítottunk, de nálam maradt a laptopja. Fog jelentkeni , hogy elvigye innen, vagy adjam fel postán én magam? Nem szeretnék megtartani tőle semmilyen tárgyat sem, ami rá emlékeztet.2021. jan. 30. 23:03
1/10 Noren1989 válasza:
Közös ismerősötök nincsen?
Postàra nem adnék nagyobb értékű elektronikus eszközt, max futàrszolgàlatnak.
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs közös ismerős. Messze lakik tőlem.
2021. jan. 30. 23:05
3/10 anonim válasza:
Biztos jelentkezik érte, vagy üzenj, hogy mi legyen vele?
Ha megkér, hogy küld el neki, akkor pl a vaterafutár házhoz is megy érte, csak jól csomagold be előtte.
4/10 Noren1989 válasza:
Figyu, szerintem beszéljétek meg mindenképp.
Én jelentkeznék a helyében, de nem ismerem a viszonyotokat.
5/10 A kérdező kommentje:
Haraggal váltunk el. Gondolom, hogy jelentkezni fog a gép miatt, ha nem, akkor elküldöm neki.
2021. jan. 30. 23:11
6/10 anonim válasza:
Ugyanígy jártam. Sajnos kénytelen voltam emiatt összefutni vele, igaz, mi nem laktunk olyan messze egymástól.
7/10 anonim válasza:
Szerintem fog érte jelentkezni, addig meg rakd el olyan helyre, ahol ninc szem előtt. Ha meg mondjuk 1 hónap után sem jelentkezik érte, akkor postázd.
8/10 anonim válasza:
sztem meg irjal neki/hivd fel, hogy vissza szeretned juttatni asap, mert te nem akarod latni a cuccait, szeretned lezarni.
9/10 anonim válasza:
fog érte jelentkezni, ha nem akkor marad.
10/10 anonim válasza:
Rakd fel hardverapróra, ahol vissza vásárolhatja tőled. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!