Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak ha?

Figyelt kérdés
Ha úgy adja elő egyfolytában mintha én semmit nem érnék/nem kellenék senkinek, és én nem szakíthatok vele.. mert ez már neki a legalja, ha én szakítanék annyira megalázónak érzem, de ha ennyibe se néz miért nem szakít ő? Miért nem hagy elmenni? Az a gond ilyenkor amikor témába kerül, képes annyira megbántani hogy gyomoridegem van... aztán persze minden megy ugyanott ahol elkezdtük..,(majdnem..) mert nem tudom letiltani csak úgy, volt hogy képes volt a lépcsőházban aludni miattam... tudom hogy nem bántana, fizikailag sosem.. de manipulál olyan szinten hogy nincs ép gondolatom mellette.. kérlek segítsetek, mit csináljak?
2021. nov. 2. 06:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Drágám, ha a lépcsőházban alszik, az csak annyit jelent, hogy ennyire kell neki egy lelki lábtörlő, és ennyire retteg, hogy senki mást nem fog tudni azzá tenni úgy, ahogy téged. Nehogy már megsajnáld szegényt.
2021. nov. 2. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon zoxikus ember! Tiltsd le mindenhonnan. Pakolj össze és jelentsd ki,hogy te nem tudod folytatni, minden jót neki!

Hosszútavon tönkretesz, ismertem egy ilyen 20éves csajt. Gyönyörű lany volt,de teljesen elvette az önbizalmát a srac mert félt,hogy elhagyja, így belebeszélte,hogy értéktelen és a kutyának sem kell.

Mindössze 1honapig elvezte az egyedüllétet, utána összejött egy olyan sraccal aki már 2éve a férje...

2021. nov. 2. 07:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem is csinálta ezt egy pasi.

Keménynek kell lenned. Tudod hogy nem vagy értéktelen, tudod hogy találnál mást! Ne hagyd magad manipulálni.

Zaklatni fog utána, ez már most látszik, de ne reagalj semmire,az csak olaj a tűzre. Csinálj úgy mintha tudomást sem vennél a letezeserol ha próbál kapcsolatba lépni veled. Egy darabig lehet hogy sírni fogsz utána. Annak ellenére hogy egy szemét. Én is sírtam. De aztán úgy érzed majd később hogy felszabadultal egy folytogatasbol. És akkor bánni fogod hogy nem lepted meg hamarabb.

2021. nov. 2. 07:50
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Aki a lepcsohazban alszik, annak csak reggel volt busza haza. Vagy hasonlo az oka.

Nem miattad.

Amugy szervezd meg eloszor nelkule az eleted, epits kapcsolatrendszereket ki, oldd meg a lakhatast stb aztan szakits.

Amig a nagy semmibe lépnél ki meg nem vár senki addig csak ures beszéd, ugysem szakitasz

2021. nov. 2. 07:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kell es hagyod, hat élvezd. Tudod h rossz, es csak bant szenvedsz is meg is vele maradsz es elviseled, hat akkor ne panaszkodj. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Ez minél tovabb maradsz benne annal roszabb lesz csak. Ha nem kopik ke rendőrt hívsz, vagy majd magától megunja. Ez rossz kifogas, bekebyeomesedtel + sikerrel jart a leepitese.
2021. nov. 2. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
#5os ezt külső szemlelokent rohadt könnyű így mondani. Én írtam a hármas kommentet szóval tudom miről beszélek. Ma már én is úgy gondolom ahogy te, de hidd el anno rohadtul nem és nagyon nehéz volt, több okból is. Nem belerugasra van ilyenkor szüksége a kérdezőnek hanem tanácsra.
2021. nov. 2. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szedd már össze magad, nem vagy te lábtörlő. Legyen már benned egy kis tartás és határozottság. Megmondod neki, hogy helloszia és kész. Foglald le magad valamivel, egy kis önfejlesztés, vagy munka, vagy bármi, hogy ne tudjon manipulálni a lépcsőházban csöveskedéssel. Én nem értem,hogy emberek hogy tudják így elveszteni így önmagukat.
2021. nov. 2. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire aláz, akkor szakíts neten, ha oda megy nézd levegőnek. Nem nagyon érdemel többet.
2021. nov. 2. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
6# 5os vagyok en is voltam ilyen sot roszabb mérgező kapcsolatban es nem varni kell vele meg építkezni a hatterben habem kilepni ahogy lehet, mert napról napra építi le es kitudja mikor tori meg teljesen vagy csinal olyat a ,, parja" amivel maradandó kart okoz a mentalis es testi epsegeben.
2021. nov. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!