Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szakítsak, ha alapvetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak, ha alapvetően sem figyel oda arra amit mondok?

Figyelt kérdés
Az illetőnek valószínűleg mentális gondjai vannak, amikből én a továbbiakban nem kérek, mert ha csak rám ír, már attól hidegverítékem lesz. Téveszmés. Bele akart rántani a fantázia világába. Pl én nem iszom alkoholt, de a fantáziájában igen. Nem hordok magas sarkút, de a fantáziájában igen. Beszélek neki vmiről ami aznap történt velem, és mint aki nincs ezen a világon, nem reagál rá, hanem teljesen másról kezd el beszélni. Alap dolgokat nem tudok megértetni vele, pl azt sem hogy akiről fantáziál az nem én vagyok, azaz hogy a valódi személyiségem meg sem látja. A fanzáziájához betegesen ragaszkodik. Ha ilyen a felfogása, szerintetek hogyan lehetne megértetni vele azt, hogy nekem ebből elég volt, és szakítani akarok?
2021. szept. 7. 12:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy ezt megmondod neki, és hogy ebből eleged van, és részedről befejezett a kapcsolatotok.
2021. szept. 7. 13:03
 2/22 A kérdező kommentje:
De ha a fantáziát sem fogja fel hogy az nem valós? Nem érzékeli a valóságot!
2021. szept. 7. 13:04
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor letiltod mindenhonnan.
2021. szept. 7. 13:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Szerinted nem fog megkeresni?
2021. szept. 7. 13:08
 5/22 A kérdező kommentje:
Semmit nem fog fel a valóságból. Mint aki egy párhuzamos univerzumban él, ahol a másik ember kedve szerint alakítható, és minden mindig úgy van ahogy ő akarja. Konkrétan félelmetes!
2021. szept. 7. 13:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha letiltod, nem tud elérni.
2021. szept. 7. 13:15
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

Nálad is gond van, ha valaki, akivel TE akarsz szakítani meg tudja ezt akadályozni.

Ráírsz "Béla, ne haragudj, de vége." és tiltod minden létező kommunikációs csatornán.

Nem atomfizika, csak némi vér kell a pucába. Ha esetleg a kérdésed kódoltan az, hogy "hogyan érjem el, hogy ő szakítson, ne én, mert csirke vagyok hozzá", akkor ne sok jóra számíts. (van ilyen ismerősöm, évek óta várja, hogy a barátnője szakítson)

A kedvenc variációm, amikor mindkettő egy beszari és közösen várnak a másikra, hogy szakítson már. :D

2021. szept. 7. 13:30
 8/22 anonim ***** válasza:
83%

Minek kell szakitani vele?

Tilt töröl es kesz. Nem fog keresni.

2021. szept. 7. 13:39
 9/22 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ilyen könnyűnek gondoljátok ezt. Normális embernél működik a szép szó, vagy a tiltás/törlés. Nála nem. De aki nem találkozott még ilyen szinten beteges rögeszméssel, annak valóban könnyűnek tünik egy ilyennel a szakítás.
2021. szept. 7. 13:47
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
A tiltás, törlés miért ne működne nála? Csak az fog működni.
2021. szept. 7. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!