Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujra faj..miert?

Figyelt kérdés
A baratnom 6 honap utan szakitott velem pont egy hete azzal az indokkal hogy szeret de egyedul akar lenni..feldogtam es hagytam is. Jobban is voltam egy kicsit az utobbi par napba de minden este ragom magam vajon kivel lehet vagy mit csinalhat..ma fel ebredtem es olyan erzes kapott el mintha szo szerint sziven utottek volna egy kalapaccsal..nagyon felek nem birom ki irjak neki pedig tudom nem kellene..durva mert oszinten nem az esetem a csaj de megis bele szerettem nem tudom mit tegyek hogy elfelejtsem mert nagyon hianyzik...
2021. nov. 21. 08:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hat ha van mas neki akkor igy jartam :) bar nem hiszem mert eleg bonyolult most az elete sajnos en probaltam tamogatni is de az sem tetszett,jarja az utjat most mast nem tehetek de sajnos erdekel mi van vele es kivancsi is vagyok de lehet jobb is ha nem tudom,annyi szerencsem van nem egy helysegben lakunk de facen ismerosok maradtunk
2021. nov. 21. 13:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy hete volt csak, lesz ez még rosszabb is:)
2021. nov. 21. 15:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos en is attol felek hogy egy bizonyos ideig meg erosodni fog a fajdalmam mielott enyhulne...van egy ket ora amikor jol vagyok de a tobbi az full pocsek..rendesen egek legbelul
2021. nov. 21. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!