Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujra faj..miert?

Figyelt kérdés
A baratnom 6 honap utan szakitott velem pont egy hete azzal az indokkal hogy szeret de egyedul akar lenni..feldogtam es hagytam is. Jobban is voltam egy kicsit az utobbi par napba de minden este ragom magam vajon kivel lehet vagy mit csinalhat..ma fel ebredtem es olyan erzes kapott el mintha szo szerint sziven utottek volna egy kalapaccsal..nagyon felek nem birom ki irjak neki pedig tudom nem kellene..durva mert oszinten nem az esetem a csaj de megis bele szerettem nem tudom mit tegyek hogy elfelejtsem mert nagyon hianyzik...
2021. nov. 21. 08:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Írj neki valami olyat amiből tudja, hogy nem zaklatni akarod ha ő tartja magát a szakításhoz, de mégis legalább hallasz róla.
2021. nov. 21. 08:38
 2/13 anonim ***** válasza:
2021. nov. 21. 08:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét után még ne várj csodát. Ez olyan, mint az elvonó. Ki kell tartani, megélni a mélyét, és szép lassan jobban leszel. Ha ráírsz csak kapsz belőle még egy kis adagot, aztán még rosszabb lesz..
2021. nov. 21. 08:45
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

"oszinten nem az esetem a csaj de megis bele szerettem nem tudom mit tegyek"

Te magad is leírod, hogy nem az eseted a csaj. Valami nem működött ha a barátnőd szakított veled! Szerintem neked a szex hiányzik, mert olyankor "boldogsághormonok" szabadulnak fel, ami nálad most ugye nincs! Gondolom nem változtál meg annyira, hogy most hirtelen működjön a kapcsolat! Csak volt valami nyomós oka, hogy szakítottatok?! Az elengedés egy hosszú folyamat, nem egy két nap alatt megy végbe, türelem kell hozzá, és kitartás, ami nagyon nehéz!

2021. nov. 21. 09:11
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Szakított veled, de szeret. Közben mégis egyedül akar lenni.

Duma. Nem szeret, csak nem akarja ezt bemondani, mert nagyon jól tudja, hogy ő a hibás, hogy ezt 6 hónap után bemondja, amikorra már te beleszerettél, ő viszont nem lett szerelmes... hiszen most szakít. Nincs ilyen, hogy szakítok, de szeretem. Ez önmagában hazugság. Ciki lenne bevallani, hogy nem szeret, max kedvel.

Felejtsd el a csajt. Én 3 évig vergődtem ugyanígy, a csaj közben férjhez ment egy másik férfihez.

Fokozatosan túl fogsz tudni lépni rajta, és idővel észre fogod venni azokat a rossz dolgokat, amiket most nem látsz.

2021. nov. 21. 09:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) Hat igen sajnos ez ilyen...a F kivan mar a parkapcsolatokkal..ertekelhetsz akarhogy valakit ugysem lesz jo,egyszer nem bantottam meg vagy valami..en ugy erzem uriember modjara bantam vele es ezt o is tudja,azt mondta nagyon jo ember vagyok,talan pont ez a baj :) De remelem majd jon olyan aki ertekelni fogja ezt
2021. nov. 21. 09:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, már, nem kell ez az úriember-bullshit. Ha a másik nem szeret, akkor lehetsz te Mr Gentleman maga, nem fog veled maradni.

És igaza van, miért cs.sszen el éveket olyan emberre, aki jófej-jófej, de nem az igazi?

Majd talál más jófej pasit, akit szeretni is fog.

2021. nov. 21. 09:55
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem veled volt a baj. Az ideálhoz jobban ragaszkodik, mint egy személyhez. Az én esetemben: idővel talált egy nagyon magas csávót. Ennyi. :D Neki ennyi kellett. :D

És még a férfiakat szólják le, hogy a külső fontos nekik... közben meg a nőknek szerintem sokkal fontosabb a külső, csak egymás előtt is titkolják.

Én abban nyugodtam meg, hogy előbb-utóbb úgyis kijött volna másban hogy nem szeret igazán. Nem volt korrekt, hogy ennyi ideig hülyített. Tovább kell lépni, nem érdemes túl sokat szomorkodni, főleg olyan miatt akivel csak elméletileg működött a dolog.

Szép lett volna, ha összejöttök, de sajnos nem ez lett. Hidd el nem lett volna az olyan jó idővel neked sem... és így most lehetőséged lesz találkozni egy sokkal jobbal! Örülj hogy ez most jött ki, és nem 5-10 év házasság után... pl olyan mondattal, hogy sosem szerettelek.

Vannak tisztességes, korrekt nők is.

Ez egy veszteség ami történt, ami most nagyon megvisel. Én nem láttam kiutat, de végül szépen folyamatosan el tudtam felejteni, mint ahogy az ember elfelejti az óvodás szerelmét is. :)

2021. nov. 21. 09:57
 9/13 Noren1989 ***** válasza:

#5 válaszával tudok jobban egyetérteni.

Szerintem szimplán más van a képben.

Sajnos ezt el kell könyvelned és szépen továbblépni.

2021. nov. 21. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Neki nem te vagy az igazi, de talán ez a legjobb, ami történhetett veled. Így van esélyed megtalálni a másik feledet.
2021. nov. 21. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!