Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha részegen írogat az exbarátn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha részegen írogat az exbarátnőm mondván, hogy én jutok az eszébe, azt mennyire lehet komolyan venni?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég szakítottam vele (8 hónap). Nem mondom hogy nem beszéltünk/beszélünk, bár inkább ő keres engem, néha elmeséli mik történtek vele. Ez ilyen kéthetente van egyszer, teljesen semleges formában, tehát mintha csak haver lennék.

Instán szoktam nézegetni, miket rak ki, és nagyon boldognak tűnik. Minden nap a barátnőivel van, buli, hasonlók. Aztán egyik este rám írt részegen, hogy még mindig én vagyok az első gondolata ha iszik egy kicsit ezért tiltsam le meg hasonlók, meg hogy neki amúgyis fáj ha néha beszélünk... Meglepődtem nagyon, másnap bocsánatot is kért, amiért ennyire "megnyílt", mondta hogy nem akart zavarni. Én kicsit bunkó voltam vele mert nekem eléggé szokott fájni amiket az instáján szoktam látni, hogy a fiú haverjaival járkál, de ezt nem mondtam meg neki, és mint kiderült megint a fiú haverjaival piált.

De!!! azóta egyáltalán nem keres úgy mint azelőtt tette.... Tehát még az a kicsi amit azelőtt beszéltünk már az sincs...

Ti ezt most hova raknátok? Nem úgy van, hogy a részeg ember őszinte?

2021. nov. 9. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Részegen volt a legőszintébb, viszont valószínűleg kellemetlenül érzi mostmár magát hogy ennyire megnyílt előtted, ráadásul még bunkó is voltál vel, ezért inkább kerül.
2021. nov. 9. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerelmes beléd!
2021. nov. 9. 22:26
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk úgy, hogy részeg embernek elszabadul a fantáziája. Semmiképp nem mondanám őszintének!

Minek beszélgettek, és főleg miért gondolkozol rajta, ha te szakítottál? Le kellene zárni.

2021. nov. 9. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Valoszinu kancas lett eppen kicsit becsiccsentve. Te meg nem ismerted fel a kinalkozo lehetoseget. Igy keritett mast
2021. nov. 9. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
36%

Mint bármelyik tudatmódosító által befolyásolt valakit. Semennyire sem lehet komolyan venni.

Iszik. Kell ez neked?

2021. nov. 9. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehet komolyan venni.
2021. nov. 9. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Biztos van benne igazsag, attól még, hogy részegen mondja. Másnap se szabadkozott, hanem csak bocsánatot kért amiért megnyílt.

De szemmel láthatóan ő is érdekel még téged.. akkor miért nem viszonzod a közeledését? Addig játszmázol, hogy vajon meddig megy még el, hogy elveszíted/valamelyik haverjan köt ki..

2021. nov. 9. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez őszinte volt, nem igazán értem, hogy neked ebben mi volt félreérthető. Részegen felerősödnek az érzelmek és még 100% nem tette magát túl rajtad, egyébként emiatt meg baromira zavarja, hogy egyáltalán beszélő viszonyban vagytok, szerintem ez érthető.

Azzal, hogy ezt kimondta és azóta nem keres, tett egy nagyobb lépést a túllépés irányába.

Egy idő után egyébként én is eltüntettem magam mellől az ilyen barátkozós exeket, mert normálisan nem lehet túllépni, ha belezavar közben az életembe valamilyen módon. Amint kizártam, kezdtek jobbak lenni a dolgok és új férfiaknak is lett kedvem nyitni.

2021. nov. 10. 01:06
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Borban az igazság. És mennyire igaz is ez a mondás...
2021. nov. 10. 03:09
 10/10 anonim ***** válasza:
20%
Abban a pillanatban tuti magányos volt. Az instás kirakat boldogság meg azért van, hogy lásd, mennyire megvan nélküled. Csak a szokásos gyerekes viselkedés.
2021. nov. 10. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!