Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és mitöl lehetséges ez?? Többi lent!
Azt szeretném tisztázni hogy életem során volt pár kapcsolatom. Szakitás után soha nem kivántam sőt soha nem tudtam úgy nézni egyik exemre sem mint nőre !!
Mindig tovább léptem és nem okozott problémát.(még ha komoly volt a kapcsolat sem.)
Viszont most fordult elő velem hogy nem tudok tovább lépni rajta és nem tudom mit érzek.
Azzal tisztában vagyok hogy újra nem szeretném kezdeni vele. (Mivel ugyan olyan nem lenne ) Viszont kegyetlenül kivánom őt (sz*xelni akkarok vele és tetszik nekem. )
Nagyon féltékeny vagyok és szabályosan rosszul esik ha mással ir vagy beszél. Ha mást megnéz vagy épp a tudattól is hogy mással lessz előbb utóbb.
Ez mitől lehet ??
Mivel ölhetem ki az érzést és ezt a kényszeres szex vágyat az adott fél iránt ???
Ő hagyott ott vagy te őt?
sokszor van, hogy az, akit az ember otthagy, utna teljes mértékben offol, de ha őt dolbják ki, az már más eset. Érzelmileg mindenképp.
De mindenesetre van még benne valami, ami vonz téged, ez majd idővel el fog múlni.
3as ő hagyot ell engem.
Igen az alakja a teste jó volt a dzex is vele. De ez hogyan mulik ell ? Mennyi idő kell hozzá ???
És még mindog vonz engem. Úgy érzem mintha szerelmes volnék. De csak szexelni akkarok vele.
És mivel engem nem keres nem érdeklem őt és nagyon külömbös a viselkedése is velem szemben igy csak jobban vonz és jobban akkarom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!