Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátnőm után,ha felszedném az anyját mennyire lenne piszok dolog?
Figyelt kérdés
Volt egy fiatalabb barátnőm 2 hónapig 20 L volt
32 F vagyok
Egyik napról a másikra szakított velem,nincs ezzel gond rosszul esett,de túl vagyok rajta
Az anyjának sose mutatott be de facen megmutatta nekem anno az exem.
Badoon megláttam a 45 éves anyját, először viccből írtam rá
De 2 napja beszélgetek vele egész jó fej és jövő héten találkozunk is.
2021. júl. 18. 20:38
1/14 anonim válasza:
Hát én rohadtul kiakadnék, ha anyám az exemmel járogatna össze. Remélem a nő is észbekap hogy wtf.
2/14 anonim válasza:
Olyat már hallottam, hogy fiatalabb pasas idősebb nővel volt együtt, aztán lecserélte a lányára. Ez is gáz. De hogy az anyját akard felszedni... Bosszúból?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem bosszúból
Jó fej az anyja,a korához képest jól is nézz ki.
Szingli vagyok ő is az.
2021. júl. 18. 20:47
4/14 anonim válasza:
Te örülnél, ha az exed apáddal enyelegne és ott kéne kerülgetned őket? Na ugye. Normális embernek családon belül tabu az ilyesmi. Nagyon gááááz. És undorító is. Még elég sok helyes nő van a világban, akadj le róla.
5/14 anonim válasza:
Egyszer élünk, ne foglalkozz senkivel. Ha benne lenne, akkor hajrá!
6/14 anonim válasza:
Beteg az agyad.Ha kiderül azonnal repülni fogsz.
7/14 anonim válasza:
Én múltkor azon agyaltam ,hogy az exem nővérével (aki szintén egyedülálló) kéne összejönni :D Bírtam azt a családot :D Meg ebben azért lenne egy kis bosszú is, vagy mi. Érdekes szitu lenne :D :D
8/14 A kérdező kommentje:
Pipa :D
Tegnap este nálam pezsgőztünk.
Ma reggel tőlem ment munkába.
2021. júl. 24. 11:06
9/14 anonim válasza:
:)
Nem semmi. Tud a múltadról? Vigyázz ki ne derüljön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!