Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy exfeleség, exbarátnő kezdeményezi az újra kezdést, az őszinte dolog?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk már tizenévesek.. 1,5 éve szakítottunk hülyeség miatt, amit ő is belátott.. Azt tudni kell, hogy olyan gyönyörű nőről van szó, hogy ha 100 ujja lenne, minden nap annyi csávója lenne. Mivel egy településen élünk tudom, hogy sosem volt csapodár a szakításunk után sem.Talán 1 valakivel kavart kis ideig. De most fura, hogy őszinteség rohama lett. Sírt nekem a telefonba is,ő hívott fel, hogy velem akar boldog lenni mindig én voltam az eszébe, pedig próbát tenni ellene, de nem ment. Nekem sem közömbös 1,5 év elteltével.2020. nov. 5. 13:04
1/9 anonim válasza:
Nyilván őszinte. A kérdés viszont az, hogy nem -e az mondatja vele, hogy magányos.
2/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Meddig voltatok házasok? Miért lett vége? Neked van most valakid?
3/9 A kérdező kommentje:
Több mint 5 évig voltunk együtt. Én 36 ő 45. Magányosnak nem lehet magányos... Bármikor tudott volna tenni ellene szerintem A szakítás intervallum árban azért néha beszéltünk 2 alkalommal szex is volt.. De akkor is mást mondott a szeme és mást a szája. A szemében láttam még többet is.
2020. nov. 5. 13:43
4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy magányos.. De miért? Ha annyira akart volna más kapcsolatot megtettem volna nem? Ezrével jelentkeznének.
2020. nov. 5. 13:44
6/9 anonim válasza:
Ha nem jó a ló akkor jó a szamár is szindroma.
7/9 A kérdező kommentje:
Azért lett vége mert azt gondolta nem veszem komolyan a kapcsolatot. Nem akartam hozzá költözni stb..
2020. nov. 5. 14:24
8/9 anonim válasza:
És miért nem költöztetek össze? Nem vagytok már gyerekek.
9/9 A kérdező kommentje:
Hülye voltam.. Talán az elkötelezettségtől való félelem ami volt rajtam.
2020. nov. 5. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!