Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért irogat rá az exe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irogat rá az exe?

Figyelt kérdés
A párom és az exbarátnője három évig jártak, és tudom, hogy a lányt nagyon megviselte amikor szakítottak, a páromat kevésbé (elmondása szerint szörnyű volt az utolsó 1-1,5 év) és tegnap ráírt egy teljesen hülye indokkal,a barátom el is mondta nekem és őt teljesen hidegen hagyta, de engem azért zavar, hogy (már több mint egy éve vagyunk együtt) és a kapcsolatunk alatt vagy 3-4x ráírt az exbarátnője, teljesen idióta okokkal 😅 Elvileg van barátja, meg boldog az élete, akkor szerintetek miért irogat még mindig rá?

2018. dec. 7. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Valószínű hogy nem annyira boldog az élete vagy nem olyannak látja. Emiatt megpróbálja visszaszerezni azt amit elvesztett. De ez nagy valószínűséggel nem fog neki sikerülni mivel a párod veled van és meg is osztotta ezt a tényt veled. Valamimt az elmomdása alapján tuti nem vágyódna vissza az exéhez mivel az utolsó 1-1,5 év szörnyű volt.

Ne zavarjon az a tény hogy ebben a helyzetben a párod téged választ az exe helyett! Javaslatom: Minden nap amikor ráír az exe nyissatok egy üveg jó bort és érezzétek jól magatok! :)

2018. dec. 7. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Rám is irogatott az ex barátnőm. Olyan indokokkal hogy segítsek a lakásban felfúrni képeket. Dugás lett a vége.

Aztán megint segíteni kell beüzemelni a mosógépet: ebből is dugás lett. Aztán egyre gyakrabban ...

A vége az lett hogy beképzeltem hogy megint egy pár vagyunk és úgy is viselkedett.

Időközben lett barátnőm, ez sem érdekelte. Végül alig tudtam leállítani, minden családtagnak és barátomnak irogatott.

Szóval: szemed a pályán legyen mert a nő nem adta fel.

2018. dec. 7. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!