Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Minek írogat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Minek írogat?

Figyelt kérdés

Boldog kapcsolatban élek pár éve. Az egyik exem felbukkan évekre rá. Mindig ír, mikor egyedül van. Érdeklődik felőlem, de tudom, hogy ő csak azt akarja, hogy egyedülálló legyek és hogy visszahódítson. De azt is tudom, hogy neki ez nem szeretetből lenne, hanem csak azért, hogy legyen vele valaki. Már többször elmondtam neki (2x), hogy köztünk nem lehet több max barátság. De ő még mindig beszélgetne a régi dolgokról. És most jön, amit nem értek. Nem vesz komolyan, mert akkor nem ennyi idő után keresett volna fel, és nem csak akkor mikor épp nincs senkije. Akkor meg minek írogat? Épp el újságolja, hogy most hú a munkahelyén magasabb pozícióba került ..stb. Csak dicsekszik. Majd egy két mondat után leráz. Már azon gondolkodom, hogy ennek nincs értelme és minden kontaktot megszakítok vele.

23 L

2017. máj. 17. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem abba a szövegbe amit itt most leirtál meg is válaszoltad magadnak a kérdést.

Nekem is az előző exem irkál,ès mindig kérdezősködik,hogy mi van velem.Egy ideig még válaszolgattam,de most már meguntam.

2017. máj. 17. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szexet akar
2017. máj. 17. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szakitsd meg a kapcsolatot
2017. máj. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!