Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a barátnőim profilján üzenget, írogat (letiltottam mindenhonnan)?
Figyelt kérdés
Nagyon megharagudtam egy srácra, aki hajtott rám, úgyhogy letiltottam mindenhonnan. Megpróbált felvenni párszor, aztán taktikát váltott. Most barátnőim képeihez írogat, amelyikhez kommentáltam, vagy rajta vagyok. Ha rajta vagyok, akkor írja, hogy milyen vagyok, mintha ott sem lennék, ha csak kommentálok, akkor reagál, vagy ír valamit...
Hát most mit csináljak?
2015. júl. 29. 13:12
1/4 anonim válasza:
Ha letiltottad minden honnan mást nem tudsz tenni... hidd el ilyenkor a legjobb megoldas a közömbösség.. ne foglalkozz vele. Az ilyen embereket az élteti, ha reagalsz.
2/4 anonim válasza:
Vagy tiltsák le a barátnőid is. Ti nők úgyis összetartóbbak vagytok nálunk, szóval ha megkéred őket, szerintem megtennék érted.
3/4 anonim válasza:
van egy gomb amivel jelenteni lehet a rolad szolo kommenteket, ha atlep egy bizonyos hatart. Ha meg nem, akkor kit erdekel.
4/4 anonim válasza:
Ha tiltottad akkor, hogy a viharba látod, hogy ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!