Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exbarátnői mind vékonyak, akkor ugye semmi esélyem nincs 85 kilósan?
#1 oh, jézusom. Megis miert tehet valaki arról, hogy akaratlanul mihez vonzódik szexuálisan? Akármennyire erolkodik bárki, ezen nem tudsz valtoztatni. Felszínes, mi? Idióta.
Ellenben a hájból az esetek 99%ban csak akarat kerdese fogyasztani.
Még nem vonzódtam lányhoz, aki 55 kgnal tobb lett volna. Ez van. Tessek odafigyelni.
Szerintem sem felszínesség kérdése. Egyes te talán egy nagyon jó emberrel össze jönnél, aki túlsulyos, netán fogatlan és társai?
Kérdező, volt már erre példa a vilagtortenelemben...nyiss felé és meg látod.
Háát nem tudom, én biztos nem tudnék összejönni egy túlsúlyossal, és ha az a 85 kg úgy 85, hogy abból semmi izom, akkor az sok, de így is úgy is sok 85 kg.
Én vagyok 88 kg, férfiként és nincs rajtam felesleg, de edzek is heti 3x.
De.....megeshet, hogy annak a férfinek még is csak tetszel így is....változhatnak a dolgok...
85 kg-osan eleve keves ferfinek fogsz kelleni, ennyit megsugnek. Leginkabb azoknak, akiknek semmi jobbra nincs eselyuk. Ennel a ferfinel meg nyilvan eselyed sincsen.
Amikor 20 evvel ezelott interneten (is) tarsat kerestem, sokszor mondogattam magamnak, hogy sok tarskereso lanynak egy kiados fogyokuraval kene kezdenie a tarskeresest.
A férjemnek is mindig nagyon nagyon vékony barátnői voltak.
Amikor megismerkedtunk, nem voltam 50 kg, igaz 85 sem, de mindenképpen a husisabbak közé tartoztam mindig.
Mégis ő a férjem, így 7 év és egy pici baba után már én is ütöm a 85ot.
Szerintem simán lehet esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!