Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér emberek a kövérekkel alakítanak ki párkapcsolatot, a vékonyak meg a vékonyakkal?
Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 20:37
1/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem így van!
Egy vékony pasinak/nőnek is lehet az esete egt mackós/kövér pasi/nő.
2/15 anonim válasza:
Nem, honnan veszed ezt? istenem...
3/15 anonim válasza:
A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.
Láttam már kövér csajt vékony pasival és fordítva is.
Én vékony sportos nőként azonban csak vékony sportos pasival jövök össze. Párom is ilyen.
4/15 anonim válasza:
Néha azon gondolkodom, hogy aki ilyeneket kérdez, ki szokott-e lépni az utcára. Kicsit körülnéznél, hamar meglátnád, hogy ez nem így van.
5/15 anonim válasza:
igen!
Meg a vékonyak a kövérekkel
És a kövérek a vékonyakkal.
Kb pont ez szokott előfordulni mindd
6/15 anonim válasza:
Hozzáteszem hogy a követ a sovannyal a sovány meg a koverrel
Meg meg azt is hozza teszem hogy le kell fogyni és akkor a vékonyabb nőket is meg kapod de nem feltétlen hogy egy kövér no kövér pasit tud beszervalni sok példát lattam hogy egy kovetebb ducibb no egy sovannyabb pasival volt
7/15 anonim válasza:
A közepes alkatúak meg ülnek a padon, dudájukat fújják nagyon. Danadanadan
9/15 anonim válasza:
Ezt nem lehet így általánosítani, mert nekem pl. 120kg környékén (Azóta lefogytam) is volt gyönyörű 54kg-os barátnőm, aki ráadásul nagyon dögös volt. És láttam már a fordítottját is, hogy vékony pasi, teltebb nővel volt együtt. Ez személyiségfüggő. Bár azt mostanság észrevettem, hogy nagyon sok nő viszont a model alkatú, úgymondt Metroszexuális piperkőcökért, amiben semmilyen férfiasság nem szorult, vannak oda, meg vissza. De ez már lassan társadalmi probléma kezd lenni, hogy külsőség alapján itélkeznek a nők és a belső nagyon nem érdekli őket.
10/15 anonim válasza:
Én elég dundi vagyok, de a párom vékonyabb férfi. De imádja a husom. :) És azért butaság így általánosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!