Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem találok sehol párkapcsolatot?
Értem, tehát a legközelebbi város tőled 250km-re van ugye?
Mert ha nem, nyavajgás helyett szedd össze magad, és irány a 30 km-éel arrébb lévő város...
Hagyjuk már ezt a "vidéki vagyok" hisztit...
A hócipőm már tele van azzal, hogy minden napra jut két kérdés, ahol 10 km távolságot 10 fényévnek próbálnak beállítani.
Még az alföldi tanyavilágból is el lehet jutni a legközelebbi városba 1-2 óra alatt. Kevésbé elzárt helyekről meg 10-30 perc az út, ami azért nem egy brutális dolog. Én 3 koleszos évet lezsámítva mindig falun éltem, de egyszer sem okozott problémát. Sem a vásárlásban, sem az emberi kapcsolataimban.
Ne add fel! Nem tudom hol laksz, de ahogyan írták előttem is, kicsit mozdulj ki a komfortzónádból. :)
Nekem is nehezebb, mióta elköltöztem Pestről ilyen téren, barátok/család ott maradt(ak). (nem beszélve egy r0hadt ügyeletért be kell menni közeli városba). Én is most társkeresőzők, nálam be van rakva 50 km-es hatósugár. (~~kb... de rugalmas vagyok)
Nekem Fehérvár 15 km, illetve 45 km Kelenföld. :)
Amúgy nekem pozitívak a visszajelzések, volt már jó pár randim és nem volt zavaró tényező a távolság (50-60 km) a hölgyek részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!