Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól nézek ki, és jól is öltözködöm (igényes) vagyok. Miért nem találok párkapcsolatot?
Az a baj velem, hogy hiába szép egy lány stb. Nem az esetem. Ritka az olyan lány aki nagyon tetszik nekem.
Pl:A szabó Thomka Hanna, tudjátok az Exatlonból. Na ilyen lányok jönnek be.
A csunyák meg végképpen nem jönnek be
Nekem az elvárásaim: Legyen szép (olyan szép ami 1x engem megfog) legyen egy különleges személyisége (ne az a nagy dumás, picit legyen az) és legyen ápolt jól öltözöt.
“ ilyen lányok jönnek be”= több szaz csajt redukálsz ezzel .
Meg az eset, hiaba “ szép”....még egy redukció.
A jó megjelenés önmagában kevés.
A szép lányoknak pedig lehet, nem te vagy az esete. ;)
Ilyenek jönnek be! [link]
Első: Én is írtam hogy nem minden szép lány jön be. A szép lányról azt értem hogy különleges, extrém a kisugárzása. Igazi vad csaj.
Akkor keress ilyet!
De ha rámész csak 1 típusra, akkor sokkal kevesebb lesz az esélyed becsajozni!
Tudod én imádom a vadhúst. De ha csak akkor ennék, ha az van a tányéron, akkor már rég éhen dögöltem volna. Mert nem mindig és mindenhol lehet/kell/szabad/tudom megtenni, hogy vadhúst egyek.
A linkelt lány = "egyéniség"?
Hová halad a világ.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!