Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon béna vagyok, ha nőként már két éve nem találok párkapcsolatot?
Nem feltétlenül.
Mennyire jársz el? Van olyan hobbid, szabadidős tevékenységed, ahol hozzád hasonló felfogású emberekkel találkozhatsz? Vagy mindig ugyanazokkal az ismerőseiddel, esetleg egyedül vagy a kis világodban? Nem nagy kunszt életed végéig is szinglinek lenni, ha bezárkózol. Ha ez nem áll fent, akkor lehet változtatnod kéne az eddigi elfoglaltságaidon. Vagy csak még egy kis idő kell, mert nem találkoztál olyannal, akivel kölcsönösen érdeklődnétek egymás iránt.
Nem. Én idáig próbálkoztam, de feladtam már. A legtöbb srác csak arra megy (legalább is akikkel én találkoztam, biztos van kivétel, nem általánosítok :) )
Így most jutottam el arra a pontra, hogy lesz.rom:D
"Amilyen férfiak vannak, nem csoda, évtizedek alatt jó ha talál az ember egy normálisat. :)"
"A legtöbb srác csak arra megy"
Pont az ilyen véleményektől megy el a maradék normális férfi önbizalma. :) Hogyan kezdeményezzen valaki, ha már eleve el van könyvelve, hogy csak a szexre megy, csak azért, mert pasinak született. Azt nem vitatom, hogy sok férfi csak egy éjszakát akar a kiszemelttől, de sokan vagyunk, akik ugyanúgy hosszú távra tervezünk. Szóval csak semmi általánosítás. :)
Nem vagy béna, nincs kőbe vésve, hogy mindig kapcsolatban kell lenni. Inkább keresd hosszabb ideig az igazit, mint hogy minden héten mással bújj ágyba.
De ha túl magasra raktad a lécet, és csak azért nem találsz párt, azon nem árt változtatni.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!