Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon béna vagyok, ha nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon béna vagyok, ha nőként már két éve nem találok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Az általam ismert összes nő, aki évek óta egyedül van, az önhibájából van ebben az állapotban.
2016. okt. 14. 23:23
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Annyit még hozzá tennék, hogy sok nő csak annyit lát ebből, hogy "áhh ez megfutamodott, mert nem beszéltem vele a szexről, ezért biztos csak annyira kellettem volna neki..."

Nem, ez egy hülyeség. Szerintem a legtöbb férfi nem arra vágyik, hogy valaki mást kelljen áthívni szexelni, mert a barátnőjétől ezt nem kapja meg. Én pl így állok hozzá, és ezért nem ismerkedem olyan nővel, aki már a témától is elzárkózik, mert egy életre szóló kapcsolatot próbálok összehozni, és ha nem elég tüzes, akkor bizony nem maradok vele örökre.

Abba szerintem bele sem gondolnak, hogy ha élete legjobb szeretkezését nyújtja a férfinak, akkor simán bele is szerethet akár emiatt is. Még ha nem is történik ilyesmi, de ha látható a nő viselkedésén, hogy nem éppen egy ártatlan szűz lány, van szexuális kisugárzása, amit nem rejteget, már ez is jelenthet okot arra, hogy valaki komolyan tervezzen vele.

Ugyanannyi esély van arra, hogy kihasználnak, mint hogy ő lesz életed szerelme. Szerintem nem lehet általánosítani. Nem lehet tudni ki mit akar, az alapján, hogy most éppen szexhez lenne kedve.

2016. okt. 14. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

kb 22 évesen gondoltam olyanokat, hogy egy jó szextől belém szerethet valaki.

Ebből kinőttem. Normális férfit keresek, nem oylat, aki a szex alapján választ ki. És kvára nem vagyok fapina, de tanultam eleget a tapasztalataimból, miért adnám ki magam bárkinek tök hamar szexuálisan, hátha ettől leszek vonzó?

A viselkedés, a kisugárzás is tud az lenni, nem kell ehhez lefeküdni, vagy szexről beszélni..

2016. okt. 15. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
#11-es válaszoló pont az a fajta, akitől a nőknek egy életre elmegy a kedvük a férfiaktól. Vannak ám normálisak is, nem mind olyan, mint ez :) úgyhogy nem kell feladni
2016. okt. 15. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Pontosan miért is megy el tőlem bárki kedve a férfiaktól? Csak mert élőben ilyet nem tapasztaltam.
2016. okt. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!