Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok pasit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, átlagos vagyok egy pár plusz kilóval. Sokan azt mondják hogy szép és csinos vagyok de mégse környékez meg egy normális fiú. Csak olyanok akik nem tetszenek. Nem teszem magasra a mércét hisz én se vagyok szépségkirálynő. De nálam sokkal rondábbaknak is helyes normális pasijuk van. Velem van a baj? :D vagy csak türelmetlen vagyok? :D2016. okt. 13. 01:09
1/6 A kérdező kommentje:
18/L
2016. okt. 13. 01:11
2/6 anonim válasza:
18 evesen meg nem kell aggodnod, lehet csak balszerencses vagy.
3/6 anonim válasza:
Kérdésedben ott a válasz:
" Sokan azt mondják hogy szép és csinos vagyok de mégse környékez meg egy normális fiú. Csak olyanok akik nem tetszenek." vs. "Nem teszem magasra a mércét hisz én se vagyok szépségkirálynő. ..."
Ez a 'nem teszem magasra a mércét', csak te mondod, ez egy szokásos bullshit.
A másik: még mindig te várod el, hogy menjenek utánad a pasik. Miért nem te kedvezményezel? Nem fog összedőlni tőle a világ, ha egy nő kedvezményez. Ez nem a viktoriánus kor, ahol csak a férfi kedvezményezhet, a nő nem (ha igen, akkor meg ribizli) - nem! Menj oda egy férfihoz és kezdj el vele beszélni - ennyi a titok!
5/6 anonim válasza:
ha zavar a pár extra kiló akkor miért nem teszel ellene? 18 évesen nagyon könnyen le tudod adni, kis sport és kicsit odafigyelsz mit eszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!