Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem találok pasit akkor érdemes lenne Olaszországba vagy Spanyolországba költöznöm?
Nem volt még pasim, pedig már 30 éves vagyok..voltam egy hétig most nyáron Milánóban és alig tudtam levakarni magamról kb.a pasikat..lehet a hosszú szőke haj még plusz előny volt náluk..
Jót tett az önbizalmamnak és azóta bennem van, hogy lehet akkor oda kéne költöznöm..
Hát akkor költözz.
Miért nem volt még barátod?
4#
Hát igen, ha az olasz kecskék mesélni tudnának... :D
Ajjj! Nem azt kérdeztem, hogy VOLT -E VALAKID? Hanem azt, hogy MIÉRT NEM VOLT MÉG SENKID?
(értelmezd légyszi a kérdést...köszi)
Nem tudom, nem jött össze..nem így képzeltem az életemet anno..azt hittem ez jön majd magától az életben
.tetszik egy férfi én is neki..ilyen nem alakult..a pasikereséssel meg elakadtam valahogy..az internetes ismerkedéseket nem próbáltam még, de az kevésbé természetes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!