Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha egy olyan város...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy olyan város rabja vagyok ahol nem találok társat?

Figyelt kérdés

27f

El nem tudok elköltözni mert már rég elmentem volna.

Nem találok sem utcán menve se kocsma se bár se kávézóban korom és súlyomnál könnyebb nőt akit leszólíthatnék. 40000 lakosból vagy kisiskolás tizenéves vagy ha a korombeli akkor kétgyermekes anyuka boldog családban vagy 170kg határát súrolja vagy ráncos őszhajú. A nőnek beöltözött fiúkról nem beszélek. Nem közlöm melyik város.

A legrosszabb hogy jelen helyzetembe ide hívni sem tudok más városból hogy lakjon.

Hogy oldhatnám meg társkeresési problémám?

2016. okt. 8. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pedig közölhetnéd, hogy ne menjek oda. :D
2016. okt. 8. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Várd, míg eltelnek az évek.
2016. okt. 8. 21:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Délen van. Többet nem mondok.

És túl sokat vártam... :( Az 50-esek klubjára már megőrülök a magánytól.

2016. okt. 8. 21:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Idén üresek voltak a strandok.

A klubokba csak férfiak isznak!

2016. okt. 8. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Békéscsabai vagy te is? :D
2016. okt. 8. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem.
2016. okt. 8. 21:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Békéscsabától 200km

Ott is ez a Baj van?

2016. okt. 8. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
itt is hasonló a helyzet
2016. okt. 8. 21:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Balatonon pasiból van kevés.

Egy pasira 10-12 nő jut.

2016. okt. 8. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Jó ez a sirákozás, volt benne részem ... Balatontól 70 km-re lakik az exem. A neten ismertem meg egy társkeresőn, azt mondta, bármit megtenne, hogy együtt legyünk és kiszakadjon a környezetéből, mert végre rám talált. El is kezdtük tervezni a közös jövőt, nagyon boldogok voltunk együtt. Aztán mikor rá egy évre eljött volna a költözés ideje, hirtelen rájött, hogy ő képtelen kiszakadni abból a környezetből. Inkább maradt a silány posványban, állandóan szidja a környéket ahol él és hogy nincs egy normális nő ... de akkor meg mi a frászért ismerkednek az ilyenek és miért mennek bele távkapcsolatba, ha aztán mégsem tudnak kilépni? Tisztelet a kivételnek.

35/N

2016. okt. 9. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!