Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy olyan város rabja vagyok ahol nem találok társat?
27f
El nem tudok elköltözni mert már rég elmentem volna.
Nem találok sem utcán menve se kocsma se bár se kávézóban korom és súlyomnál könnyebb nőt akit leszólíthatnék. 40000 lakosból vagy kisiskolás tizenéves vagy ha a korombeli akkor kétgyermekes anyuka boldog családban vagy 170kg határát súrolja vagy ráncos őszhajú. A nőnek beöltözött fiúkról nem beszélek. Nem közlöm melyik város.
A legrosszabb hogy jelen helyzetembe ide hívni sem tudok más városból hogy lakjon.
Hogy oldhatnám meg társkeresési problémám?
#10 igen ez is egy probléma.
Szerintem az oldal rossz alcímet adott meg a témának mert nem társkeresési probléma van hanem társtalálási probléma. Minden kérdező keresi a maga módján csak a módszere nem célravezető. De egyik sem gondolkozk el azon hogy egy normális pasi vagy nő olyan hely közelébe ami kocsma be se teszi a lábát. És máris nincs hova mennie, marad otthon várva hogy bekopogtat az ajtón élete szerelme. Ha konkrétan nem is így gondolnak rá.
Én azóta rájöttem hogy nem kopogtathatok végig minden ajtón! Elég csak egyen ha tudom hogy az van mögötte akit keresek. A kérdésem paradox költői jellegű mert csak természet feletti válasz válaszolná meg, vagy tegyek a 23-as számra a lottón mert tuti nyerő az is megoldaná a problémát. A leg kézenfekvőbb helyeken nem találok ilyen hogy rendezvény. Olyanokhoz oda menék akik melett nincs pasi csak én is úgy vagyok hogy egy percre se hagynám magára akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!