Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A munka, vagy a szerelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka, vagy a szerelem a fontosabb?

Figyelt kérdés

Új kapcsolatom van, de még csak két hete vagyok együtt a fiúval. Azonban abból öt hónapig voltunk legjobb barátok, de végül úgy hozta a sors hogy összejöttünk. Ugyan eddig sem tudtunk sokat találkozni amiért dolgozik, csak szombatonként, esetleg hétköznap pár órára. Azonban most akadt egy munkalehetőségem. A párom nappal dolgozik, én pedig éjszakás műszakba mennék. Ami azt eredményezné hogy egyáltalán nem tudnánk találkozni, ugyanis míg ő dolgozni fog nappal én az este fáradalmait fogom kipihenni, majd mikor végez a munkában, én akkor fogok belecsöppenni az éjszakába. A hétvégém sem lesz minden bizonnyal szabad, csak ha netán úgy esne a beosztásom hogy pont azokon a napokon lehetek majd szabad. Ma lesz a próba napom, és óriási dilemmába vagyok. Természetesen megnézem hogy milyen lesz a munka, de azt hiszem miatta nem fogom elvállalni. Mert ez mondhatni a végét jelentené a kapcsolatomnak. Ő sem örült ennek egyáltalán, persze megértette és belátta hogy kezdenem kell lassan az életemmel valamit hogy végeztem a sulival lassan három hónapja. Kereshetnék talán valami nappali munkát, azonban az nem fizetne annyit amennyire nekem szükségem lenne a talpra álláshoz.

De így viszont döntenem kell a kapcsolatom és a munka között. Mit kéne tennem?

2021. okt. 29. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ideiglenesen is elvállalhatod, aztán mikor találsz egy jobb munkát, felmondasz itt.
2021. okt. 29. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Alapbol azt mondanam a szerelem, de pl nekem exem nagyon feltekeny volt alig engedte h dolgozzak, de en kitartottam h nem mondok fel, es aztan mikor mar nem birtam (bantott, uvoltozott velem mindennap) mar 2 honapos terhes voltam, pont akkoriba lett meg az 1 eves munkaviszonyom ami kell a normalis gyedhez, gondolj bele igy h egyedul nevelem vagyis anyukammal milyen jol jon a havi 200 ezer. Ha engedek neki es felmondok most havi 28.000bol nem jutnek messzire egy kisbabaval.

Pedig almomba se gondoltam volna h nem maradunk egyutt. Elso szerelmem volt fiatal is voltam.

2021. okt. 29. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az éjszakai melót én hanyagolnám.

Nekem is el kell mennem dolgozni de ezt a 3-4 műszak meg folyamatos éjszakai munkákat úgy ahogy van hanyagolom,de azért csináltam pár hónapig és nem jött be.

[link]

Tapasztalatomból írom hogy sokkal egészségesebb nappal dolgozni.

Most hogy van kapcsolatod tudsz mérlegelni,amit látod nem tudnátok össze egyeztetni a dolgokat, ezáltal jönnének a veszekedések majd szét mennétek.

2021. okt. 29. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell tanulni menedzselni a kettőt. Egyikről se kell lemondani.

Lesz nappalos munka is amivel tudsz keresni, nem kell vámpírként élned és marad időd a kapcsolatra is.

2021. okt. 29. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Melyikből élsz meg? Naugye
2021. okt. 29. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Két hetes "kapcsolatért" nem adunk fel jó munkalehetőséget. Bár az éjszakázás messze nem annak a tűnik.
2021. okt. 29. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

A munkánál minden fontosabb. Az csak épp annyira fontos hogy ne halj éhen. De sokkal fontosabb az egészséged, a barátaid, a család, a szellemi fejlődésed és a szerelem persze.

Ha nagyon nincs pénzed menj el pénztárosnak az Aldiba.

2021. okt. 29. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy 2 hetes kapcsolatért nem adnám fel a munkám, de holmi éjszakai vacak munkáért meg végképp nem adnám fel a kapcsolatom. :D

Ha kell a pénz, csináld pár hónapig max, közben meg keresgélj normálisat, ezt meg hagyd ott. Ezt az éjszakázást úgysem érdemes hosszú távon folytatni (szerintem)..

2021. okt. 29. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!