Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka, vagy a szerelem a fontosabb?
Új kapcsolatom van, de még csak két hete vagyok együtt a fiúval. Azonban abból öt hónapig voltunk legjobb barátok, de végül úgy hozta a sors hogy összejöttünk. Ugyan eddig sem tudtunk sokat találkozni amiért dolgozik, csak szombatonként, esetleg hétköznap pár órára. Azonban most akadt egy munkalehetőségem. A párom nappal dolgozik, én pedig éjszakás műszakba mennék. Ami azt eredményezné hogy egyáltalán nem tudnánk találkozni, ugyanis míg ő dolgozni fog nappal én az este fáradalmait fogom kipihenni, majd mikor végez a munkában, én akkor fogok belecsöppenni az éjszakába. A hétvégém sem lesz minden bizonnyal szabad, csak ha netán úgy esne a beosztásom hogy pont azokon a napokon lehetek majd szabad. Ma lesz a próba napom, és óriási dilemmába vagyok. Természetesen megnézem hogy milyen lesz a munka, de azt hiszem miatta nem fogom elvállalni. Mert ez mondhatni a végét jelentené a kapcsolatomnak. Ő sem örült ennek egyáltalán, persze megértette és belátta hogy kezdenem kell lassan az életemmel valamit hogy végeztem a sulival lassan három hónapja. Kereshetnék talán valami nappali munkát, azonban az nem fizetne annyit amennyire nekem szükségem lenne a talpra álláshoz.
De így viszont döntenem kell a kapcsolatom és a munka között. Mit kéne tennem?
Alapbol azt mondanam a szerelem, de pl nekem exem nagyon feltekeny volt alig engedte h dolgozzak, de en kitartottam h nem mondok fel, es aztan mikor mar nem birtam (bantott, uvoltozott velem mindennap) mar 2 honapos terhes voltam, pont akkoriba lett meg az 1 eves munkaviszonyom ami kell a normalis gyedhez, gondolj bele igy h egyedul nevelem vagyis anyukammal milyen jol jon a havi 200 ezer. Ha engedek neki es felmondok most havi 28.000bol nem jutnek messzire egy kisbabaval.
Pedig almomba se gondoltam volna h nem maradunk egyutt. Elso szerelmem volt fiatal is voltam.
Ezt az éjszakai melót én hanyagolnám.
Nekem is el kell mennem dolgozni de ezt a 3-4 műszak meg folyamatos éjszakai munkákat úgy ahogy van hanyagolom,de azért csináltam pár hónapig és nem jött be.
Tapasztalatomból írom hogy sokkal egészségesebb nappal dolgozni.
Most hogy van kapcsolatod tudsz mérlegelni,amit látod nem tudnátok össze egyeztetni a dolgokat, ezáltal jönnének a veszekedések majd szét mennétek.
Meg kell tanulni menedzselni a kettőt. Egyikről se kell lemondani.
Lesz nappalos munka is amivel tudsz keresni, nem kell vámpírként élned és marad időd a kapcsolatra is.
A munkánál minden fontosabb. Az csak épp annyira fontos hogy ne halj éhen. De sokkal fontosabb az egészséged, a barátaid, a család, a szellemi fejlődésed és a szerelem persze.
Ha nagyon nincs pénzed menj el pénztárosnak az Aldiba.
Egy 2 hetes kapcsolatért nem adnám fel a munkám, de holmi éjszakai vacak munkáért meg végképp nem adnám fel a kapcsolatom. :D
Ha kell a pénz, csináld pár hónapig max, közben meg keresgélj normálisat, ezt meg hagyd ott. Ezt az éjszakázást úgysem érdemes hosszú távon folytatni (szerintem)..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!