Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ex-szel közös képek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex-szel közös képek?

Figyelt kérdés
Közösségi médiában nincs, a telefonomon vannak közös képeim a volt barátommal. Nem haragban váltunk el kb. fél éve, az emlékek szépek, de nem érzek már semmit iránta. Sajnálnám a sok emléket "kitörölni" emiatt, gondoltam rá hogy átteszem winchesterre, de ha új párom lenne, neki és valószínű nekem is fura és kellemetlen lenne, akkor biztos törölném de most nem tudom mit csináljak, mert már nem szeretem, de az emlékek mindig ott vannak. Ti hogy tettetek mikor szakítottatok?

tegnapelőtt 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha haragban ha nem haragban váltunk el én mindig mindent töröltem. Elején nehezebb volt, a tiszta lappal kezdés pedig erőt adott.
tegnapelőtt 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én is töröltem mindent, az emlékek megmaradnak, de nincs szükségem arra a tudatra, hogy bármikor visszanézhetek bármit hiszen nem mint nosztalgia bukkan fel a gondolataim között hanem mint futó gondolat.
tegnapelőtt 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Felhőben fenn vannak exekkel a képeim.

Volt páromról van 3 a telefonomban. Facen is van kinn egy róla és marad is (ő meghalt több, mint 2 éve).

N 32

tegnapelőtt 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
tegnapelőtt 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Én nem töröltem. Szerintem az teljesen rendjén van, hogy egy-két képet megőriz az exéről az ember, mondjuk olyat, amin együtt vannak. Nem azért, hogy éjjel nappal azon csorgassa a nyálát, vagy arra verje ki... de az is az életem része.

Éppúgy, mint a naplómból se tépem ki azokat a lapokat, amiket róla írtam.

tegnapelőtt 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sose törlök ki semmit. Nézegetni nem szoktam, de talán majd öregkoromban jó lesz nosztalgiázni egyet. Az új barátnő véletlen se fogja meglátni őket, mert bitlockerrel titkosított meghajtón vannak a képek és videók. De ha kérdezné, hogy mi az a sok GB adat, amihez nem fér hozzá, akkor nem tagadnám le.
tegnapelőtt 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A telefonomon nincsenek képek az ex feleségemről, de adattárolókon megvannak. Még az esküvői videónk is megvan, de évek óta nem láttam, nem érdekel. A fotókat sem nézegetem, de nem is törlöm ki, mert az életem része, és a közös gyerekeinket még érdekelheti, amikor felnőnek. A párom régi telóján találtam régi képeket, több régi exéről is volt fotó. Nem volt jó érzés látni, hogy boldog volt velük, de amikor elkezdte törölgetni anélkül, hogy mondtam volna neki, hogy érzek, rászóltam, hogy ne tegye, mert nem érdekel. Ami volt, elmúlt.
tegnapelőtt 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!