Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb túllenni egy szakításon, ha elhiteted magaddal, hogy az exed sosem szeretett és nem is tudod ki ő?
Kezdek beleőrülni és azt érzem ha nem manipulálom az agyamat hogy könnyebb legyen, akkor olyat fogok tenni, ami később már visszafordíthatalan lesz.
Muszáj elhitetnem magammal, hogy sosem ismertem őt, hogy sosem szeretett és a létezését is el kell felejtenem... mintha soha nem is lett volna része az életemnek.
Más is próbált már hasonlóképpen túllépni a szakításon?
El lehet hitetni saját magaddal, hogy ő sosem létezett az életedben? N
Az én valódi érzéseimet és szándékaimat sem ismeri sem az asszony, se más.
Pedig a feleségemmel már 15 éve élek, azt hiszi, hogy mindent tud rólam :)
#10! Ha olvastad a #3 kommentem, akkor nem nehéz kitalálni, hogy az enyém melyik kategória. Nem, rohadtul nem lehet vele emberi viszonyban maradni, mint ahogy senki másnak se sikerült. Mint írtam, MINDENBEN hazudott. Amúgy ő dobott és utána meg felvettem neki párszor a telefont. Óriási hiba volt! Nem az érdekli, hogy mi van velem és kérdőjelek max.nálam maradhattak, nem nála. Azt is leírtam neki, akkor sok éve, hogy bármit csinál, soha nem fog többet reagálni. Ennek tudatában keres, mert orvosi eset. Szóval erről ennyit.
Fizikai sérüléseken túl lehet lenni, a lelki sosem gyógyul be, ha az ember nem tesz ellene valamit.
Csak akkor tudom őt elengedni, ha a rosszal együtt a jót is kiírtom vele kapcsolatban.
Ha abban a hitben élsz, hogy szeretett téged valaki, sosem tudod elfelejteni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!