Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb túllenni egy szakításon, ha elhiteted magaddal, hogy az exed sosem szeretett és nem is tudod ki ő?
Kezdek beleőrülni és azt érzem ha nem manipulálom az agyamat hogy könnyebb legyen, akkor olyat fogok tenni, ami később már visszafordíthatalan lesz.
Muszáj elhitetnem magammal, hogy sosem ismertem őt, hogy sosem szeretett és a létezését is el kell felejtenem... mintha soha nem is lett volna része az életemnek.
Más is próbált már hasonlóképpen túllépni a szakításon?
El lehet hitetni saját magaddal, hogy ő sosem létezett az életedben? N
nem próbáltam és nem is fogok ilyet tenni
örömmel gondolok azokra az emberekre, akik valaha szerettek, akiket szerettem. Az, hogy az élet úgy hozta, hogy nem együtt folytatjuk, még nem változtat ezen.
Én úgy gondolom, hogy erőt ad az a tudat, hogy szerettek. Megerősíti bennem, hogy méltó vagyok a szeretetre.
Persze a szakítás ettől nem lesz könnyebb. Idő és kitartás, na meg más emberek akik szeretnek, a barátaid, segítsége kell hozzá
Igen. Azt, hogy nem is ismertem, de ez igaz volt, mert pont azért az exem, mert az se volt igaz, amit kérdezett.
Végülis bejött, mert azóta nekem senki, és olyan, mintha sose lett volna. Pedig azóta is keres, lassan 7 éve. Soha nem reagálok semmit. Számomra halott.
#5!Hogyhogy mi értelme? Miért beszélnék vele? Nincs miről beszélnünk. Lezárt ügy, nekem ő semmit nem jelent. Arról nem tehetek, hogy ő meg beteg agyilag és évek óta zaklat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!