Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok CSAK a szex (hiánya) miatt?
4 éve vagyunk együtt, el is vagyok jegyezve, és nagyon szeretjük egymást. Viszont már vagy fél éve nagyon ramaty a szexuális életünk. Konkrétan mindig nekem kell nyaggatnom, es mindig ossze is veszunk, hogy én nem értem meg, hogy nagyon stresszes neki a meló, ilyenkor kiabál is velem, vagy rám kenina dolgot, pl. azért nem szexeltünk ma, mert én tanultam, nem akart megzavarni. Mindig van valami kifogása, de már kezdek belefáradni, átlagosan heti 1x vagyunk együtt, de sajnos ez egybördög kör, mert a riktaság miatt elég rövidek a menetek. Már túl vagyunk a nagy besélgetésen, vasárnap beszéltük meg, de azóta megint nem volt egyszer sem.
Haverozni bezzeg haverozik heti 3-4x.
Mit tegyek?
(25 évesek vagyunk)
Én nem tudnám így folytatni..
Vannak kdőszakok amikor tényleg kicsit besokall az ember,de akkor a haverokra sincs 4-5x alkalmam.
Én a helyedben provokálnám. Vennek egy játékot és a szeme előtt kényeztetném magam. Megmondanám,ha ő nem akar akkor megoldod magadnak,de 25évesen meg nagyon nem kellene itt tarts.
Én biztosan provokálnám a jatékkal és elkezdeném a swinger klubot említeni neki,így feldobnad a saját életed is. Kipróbalnál egy uj dolgot is. Szerintem te is érzed,hogy nincsenek rendben így a dolgok, majd 60évesen lemondhatsz mar a szexröl..
Soha nem jó ha kevés és még nem is kielégítő a szex,
de ez inkább a párkapcsolatokban később következik be, mikor már gyerekek vannak, stb. Szóval 25 évesen 4 év után elég baj,ha így van.
Szerintem lehet hogy kihűlt a kapcsolatotok,csak a megszokás
miatt hiszitek hogy ebben még több is van.Képzelje el a párod,
ha majd melózik, és mikor hazamegy még ott lesz a gyerek,
meg be kel lsegítenie a házimunkába is,akkor hogy fogtok majd szexelni?
Mit tegyél, legyen szünet.
Be kell fejezni a gyerekes viselkedést, mert még képesek vagytok gyereket is vállalni, hátha jobb lesz...vagy akár házasságot, hogy még jobb legyen..
Jah és problémát kezelni, nem kell nyaggatni a másikat a szexért, ha ő látja, hogy te tanulsz nem zavar, akkor te miért zavarok, ha látod, hogy stresszes?
Kapcsolódjatok ki, lazitsatok, kell a másik nélkül eltöltött idő, és lehet a haverokkal jobb, mint veled..
idő kell a másik nélkül, hogy újból fellobbanjon a láng..
Nálunk havi 1x van szex (jobb esetben) de eszembe nem jutna se csalni, se szakítani.
Egészségügyi gond van a háttérben, dolgozunk rajta.
Pedig huszonévesen kell kiélni magát az embernek, 30-as éveiben már stagnál, 40 felett meg már csak az emlékeiből tudja felidézni az ember, mi is az a szex.
(Egy házas negyvenes férfi, aki huszonévesen rommá szexelte magát)
26., abban egyetértek veled, hogy 20-on évesen nem szabad lemondani a jó minőségű és mennyiségű szexről. Ha akkor nem találja meg az ember azt, akivel 40 évesen is jó lesz a dugás, akkor már utána egyre nehezebb lesz. Addigra a jobb nőket lestoppolják, még az elváltakat is. Viszont ha mégis sikerül, 40 felett is lehet nagyokat szexelni. A megfelelő partneren múlik.
Ez a szegény kérdező nagyon mellényúlt. 25 évesen napi szinten kívántam a barátnőmet, valami nem stimmel a palival.
Ez bizony válóok. Méghozzá a kapcsolat egyik alappillére nem működik, akkor az egész nem működik.
Ráadásul a kibúvók, a másikra hárítás, stb. súlyosbítja a helyzetet, ugyanis nincs a problémával szembenézés.
Vagy már nem kíván, vagy pszichés, vagy szervi oka lehet annak, hogy ő nem akarja.
Adnék neki ultimátumot. Ugyanis feketén-fehéren, előre megfontolt szándékkal teszed tönkre az idegrendszeredet, az életedet. Erre nagyon rövid idő alatt rámehet az egészséged. Ugyanis nem elég, hogy nincs testileg, lelkileg, érzelmileg kielégítő szexuális életed azzal, akit szeretsz, de a nőiségedben is elbizonytalanít, úgy érezheted, hogy te nem vagy elég vonzó, elég jó nő, elég jó szexuális partner. Ez pedig önértékelési zavarhoz, önleértékeléshez, lelki-idegi problémákhoz, akár hormonzavarhoz, depresszió kompenzáláshoz, pl. bánatevéshez, elhízáshoz vezethet.
És ő meg is tesz mindent, mert rád tolja, érezd magad te hibásnak, minden miattad van.
Tehát a jelleme sem makulátlan.
Kell ez neked!
Hát ja, huszonévesen még az ember szabad mint a madár, fiatal, ilyenkor kell szexelni.
40 felett meg már nagyon sokan megváltoznak, sőt, a többségnek már nem a szex a legfontosabb. Egy stresszes nap után hazaérve, fáradtan ott a háztartás, ott vannak a gyerekek. Holnap meg minden kezdődik előről, kelés 05:45kor stb. Itt a szex már tizedrangú, egy jó alvás 100X többet ér. Erre elég sokan rá jöttek már, vagy bele kénszerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!