Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok amiatt ha a kapcsolatotokban nem működne a szex?
Az exeimhez képest vele majdnem tökéletes minden, a világon mindennél jobban szeretem akivel tökéletesen passzolunk. Nekem nagyon sok szeretetre van szükségem amit meg is ad teljes mértékben, sokat bújunk egymáshoz figyelmes is nagyon egy szavam se lehet rá. Viszont semmi szenvedély nincs köztünk, hiába a sok ölelés, puszik, de szex az pl 3 havonta egyszer. Nem újkeletű a dolog, ő egyszerűen ilyen. Inkább bújik hozzám és nézünk filmet, mint vadul egymásnak esnénk. Szívem szakad meg ha a szakításra gondolok, de ez a kevés szex nem valami jó. Próbáltam beszélni vele erről, de ő azon a véleményen van, hogy neki nem fontos a szex.
Ő31/F én24/L
Akkor ez nem fog működni hosszabb távon. Egy idő után amikor már nagyon megszokott lesz minden akkor az ölelések és puszik is ritkábbak lesznek.
Ha már most milyen akkor előre temethető a dolog. Néha azért kell az, hogy az egyik fél spontán leteperje a másikat ahogy a szex is.
"Próbáltam beszélni vele erről, de ő azon a véleményen van, hogy neki nem fontos a szex. " Igen és erre kell rákontrázni, hogy rendben, de nekem még fontosabb, mint három havi egy alkalom. Tudunk közös nevezőre jutni mindkettőnk megelégedésére, vagy vergődjünk még egy kicsit aszimmetrikus kapcsolatban szakításig? Ettől talán fejéhez kap.
31/f
Szakítottam is.
Nem vagyok nyúl, de az, hogy valaki két hétig hozzám se érjen, és akkor is másfél órába teljen, mire elmegy, és rám meg szrik... na, ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!