Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok CSAK a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok CSAK a szex (hiánya) miatt?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, el is vagyok jegyezve, és nagyon szeretjük egymást. Viszont már vagy fél éve nagyon ramaty a szexuális életünk. Konkrétan mindig nekem kell nyaggatnom, es mindig ossze is veszunk, hogy én nem értem meg, hogy nagyon stresszes neki a meló, ilyenkor kiabál is velem, vagy rám kenina dolgot, pl. azért nem szexeltünk ma, mert én tanultam, nem akart megzavarni. Mindig van valami kifogása, de már kezdek belefáradni, átlagosan heti 1x vagyunk együtt, de sajnos ez egybördög kör, mert a riktaság miatt elég rövidek a menetek. Már túl vagyunk a nagy besélgetésen, vasárnap beszéltük meg, de azóta megint nem volt egyszer sem.

Haverozni bezzeg haverozik heti 3-4x.

Mit tegyek?

(25 évesek vagyunk)

2021. okt. 7. 23:41
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

Ha már most (gyerek, hitel, stb) előtt gond van a szexuális élettel, és ráadásul megbeszélni se tudjátok hogy mi az, akkor jobb lenne elbúcsúzni egymástól.

Mondjuk én még fiatal vagyok, és csak a szex miatt vagyok kapcsolatban ha vagyok egyáltalán, úgyhogy elfogult az ítéletem.

23N

2021. okt. 8. 09:33
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a szex hiánya a fő gond, hanem hogy problémáitok vannak és nem tudjátok megbeszélni. Utóbbi volt előbb (az érzelmi, bizalmi eltávolodás) a szex hiánya már csak ennek az eredője.
2021. okt. 8. 11:52
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

Felejtsétek már el azt az örökös megbeszélést! A vágy az ösztönös, ezen mit lehet megbeszélni? Itt max azt lehet, hogy helló, ennyi volt!

Pontosan a szex az a dolog, aminek magától kell működnie. Már régen rossz amikor szinte ki kell könyörögni. Ilyen megalázó, könyöradomány alamizsnát aki meg elfogad, az ott és akkor alá is rendelte magát. Sajnos ezért van ennyi nyomorult házasság is. Belemennek úgy, hogy már eleve nem is volt kölcsönös vágy.

2021. okt. 8. 12:07
 14/32 anonim ***** válasza:
17%

Na, ilyen az amikor valakivel nem is érdemes próbálkozni,hogy megoldást találjatok,mint a 13as.

Nyilván nincs mindenkinek igénye arra,hogy társa is legyen, elég ha csak az ösztönei után megy.

Ezzel sincs baj,ha ez mindkét embernek megfelelő.

Igazából van aki már a bemutatkozást is fölösleges időhúzásnak tartja.

2021. okt. 8. 13:50
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak???

Ennel nyomosabb indok nem nagyon kell...

2021. okt. 8. 15:38
 16/32 anonim ***** válasza:
74%
14. Te csak éld a rózsaszínű mindenkit szeretek, megváltom a világot életed. Szenvedj csak olyanokkal, akik elutasítanak. Nem drágám, a gond ott kezdődik, amikor én kiteszem a lelkem, a párom meg elutasít. Majd ő ezt eszkalálja, de te pörögj a problémán, old meg. Lehet húzni az időt, lehet szabó petike féle csillám pónis lőzungokkal dobálózni. A te életed. Próbálkozni meg tudod hol kell, már a népi mondás is megemlítette.
2021. okt. 8. 18:05
 17/32 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit messze vagyok már a rózsaszín habos életemtől, talán még a gyerekem is lehetnél.

A kérdező és talán előtted is... még minden előtted áll,amit én már rég magam mögött hagytam.

Meg se kell hallgatni az ilyen öreg csontok véleményét,ha nem akarod.

Ez is csak egy szubjektív vélemény, épp mit a tiéd...

Túl vagyok azon is,hogy kitegyem a lelkem a másikért ,mert azt hiszem magamról,hogy velem van a gond, azért nincs szex vagy kezdeményezés.

Eszem ágában sincs mindenkit szeretni és minden problémát megoldani.

De észre veszem egész hamar,ha valamibe nem kell energiát fektetnem hogy megoldódjon,mert nem én vagyok a kiváltó ok,de azt is meglátom ha elcsesztem valamit, hiába vagyok olyan külsőleg ,akiért más esetleg megveszne,ha emberileg nem vonzódik hozzám a párom.

A nem külsőségeken élő embereknek legtöbbször ez az oka,ha nem akar a másikkal lenni.

Nem könnyű ezt időben észre venni,

akkor amikor még a kommunikáció meglátni magadban vagy a másikban a hibát és úgy kijavítani,hogy a dolgok működjenek tovább.

Nekem sem sikerült,amikor fontos lett volna.

Most meg már nincsenek illúzióim az életről.

2021. okt. 8. 18:57
 18/32 anonim ***** válasza:
79%
Szakíts ha bírsz. Itt lépni kell.
2021. okt. 9. 07:55
 19/32 anonim ***** válasza:
71%

Szakítanék, mert ez a kapcsolat innentől egyenes út a szar házassághoz.

Ez rosszabb lesz, aztán egyszer csak nem lesz. Mi a feleségemmel 20 évesen jöttünk össze, de csak későn, 26 évesen házasodtunk. Általában nem vártam meg, míg kezdeményez, de ha beindult, nyaltuk-faltuk egymást.

2021. okt. 11. 06:51
 20/32 anonim ***** válasza:
79%

A címben nagy betűvel leírod, hogy CSAK a szex hiànya a probléma, aztán meg a leírásból kiderül, hogy ha meg akarsz vele beszélni valamit, még kiabál is veled.

CSAK a szex hiánya miatt nem szakítanék, de a kommunikàció hiánya miatt mindenképp.

2021. okt. 11. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!