Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanátok azért mert kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok azért mert kevés a szex?

Figyelt kérdés
Sziasztok,én egy 29 éves nő vagyok,a párom 40. Sajnos nagyon stresszes,mindenen felhúzza magát, ennek ellenére jól megvagyunk.Viszont a szex kevés,igaz nem lakunk együtt,átlag heti 2. Előfordul hogy nem is megy neki mert ráfeszül,és már nem egyszer a fejemhez vágta,hogy nimfomániás vagyok,pedig én heti 3-4 aktussal megelégednék.Többször előfordult hogy sírtam,tudom hogy nem velem van a baj,szeretem,nem tudom mit csináljak,elhagyjam vagy sem. Hozzáteszem,hogy mindig nyugtatgatom,szex előtt simogatom,végig csókolom stb.
2020. aug. 15. 16:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Pedig ha belegondol milyen szerencsés így veled, heti 3-4x, az még huszonévesen 3-4 éves kapcsolat után is szép. Persze fiatalon más, de a palid nem komplett. Szerintem persze. Igen, ha nekem többre van igényem és ezt nem kapom meg inkább szakítok, nem csalom meg, de nem maradok vele. Vége.
2020. aug. 15. 16:58
 2/21 A kérdező kommentje:
Sőt többször nekem esett,mikor kezdeményezni próbáltam,hogy nem hagyom őt érvényesülni,en erre azt mondtam,hogy más pasi örülne, azt válaszolta,hogy egy pasi sem örülne ennek.
2020. aug. 15. 17:02
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha többszöri beszélgetés ellenére is így maradna, hogy ennyire eltérőek a szexuális igényeink, akkor igen, szakítanék.

Ha van párom, még 38 évesen is a NAPI 1 lenne az ideális számomra, természetesen összeköltözés után. Bár nem hiszem, hogy ez mostanában 2 gyermekes elvált nőként bekövetkezik.

2020. aug. 15. 17:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
A kierőszakolt szex olyan mint a kutya vacsorája, kevés, és büdös.
2020. aug. 15. 17:11
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Ha a kevés szex miatt nem is szakítanék, ha egyébként megvan az intimitás. Megcsalás nélkül is ki tudnám elégíteni a fizikailag igényeimet.

Amiatt viszknt mindenképp kilépnék a kapcsolatból,ahogyan kezel téged az eltérő igények miatt.

Ha valaki nekem esne azért, mert vágyom rá, illetve nimfomániásnak nevezne, vagy próbálna bennem emiatt bűntudatot, negatív érzéseket kelteni,azzal biztosan nem folytatnám a kapcsolatot.

Egy idő után anélkül alakítana ki bennem gátlásokat és komplexusokat, hogy észre venném, azokat pedig nehezebb levetkőzni, mint kilépni egy ilyen helyzetből.

2020. aug. 15. 17:12
 6/21 anonim ***** válasza:
26%
Sosem erőszakoskodtam szexben nőként.és szerintem a heti 2 ha minőségi bőségesen elég házasságban.
2020. aug. 15. 17:13
 7/21 A kérdező kommentje:
Èn sokkal többet kènyeztetem őt,mindig szex előtt. Azt mondja,hogy nem engem nem kíván,hanem a szexet nem. Pedig azt mondja , hogy eddig velem a legjobb a szex. Jah meg folyton fáradt és nem élvezi ha a nő van felül.
2020. aug. 15. 17:19
 8/21 anonim ***** válasza:
64%

lehet alacsonyabb a libidója. erről nem tehet. nehéz dolog, mérlegelned kell mik a fontos dolgok neked. úgy tűnik ő nem tud ennél többet jó érzéssel, ennyi jön belőle természetesen.

esetleg maszturbálj többet, ha amúgy őt akarod.

2020. aug. 15. 17:24
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Igen,szakitanek, de igazabol ez a heti ketto vagy heti 3 nem kulonbseg. Akkor szakitanek a keves szex miatt, ha pl en mindennap akarnam, o meg kéthetente.

Viszont a tobbi miatt (nimfonak hiv, azt mondja, hogy nem orulne mas pasi sem a kezdemenyezesnek.. Stb) amiatt talan igen, mertigy buntudatot kelt benned a szuksegleteid miatt es ugy csinalja, mintha te rossz lennel azert, mert tobb az igenyed, mint neki.

2020. aug. 15. 17:32
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem egyforma az igényetek, szar ügy, de az ilyen apcsolatot nem kell erőltetni. Az meg külön szakítóok lenne, hogy a másik nekem esik és így beszél velem.

Mióta vagy vele? Nem igaz, hogy komolyan erre van szükséged.

2020. aug. 15. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!